Închide meniul

Denis Alibec, primire superbă în Qatar! Ce surpriză a avut atacantul român, după ce s-a calificat cu România la EURO 2024

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 24 noiembrie 2023, 21:58

Denis Alibec, primire superbă în Qatar! Ce surpriză a avut atacantul român, după ce s-a calificat cu România la EURO 2024

Tunul financiar uriaş dat de Denis Alibec

Profimedia

Denis Alibec a avut parte de o primire superbă în Qatar! Atacantul naţionalei s-a întors la echipa de club, după ce a obţinut calificarea cu România la EURO 2024. El a marcat golul victoriei în meciul cu Elveţia, în direct la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Revenit la Muaither SC, formaţia din Qatar la care este legitimat, atacantul de 32 de ani a avut parte de o surpriză.

Denis Alibec, primire superbă în Qatar!

Clubul Muaither SC l-a întâmpinat pe Denis Alibec cu un tort special, după ce atacantul a revenit de la echipa naţională. Alibec a marcat golul victoriei în ultimul meci din preliminariile EURO 2024 cu Elveţia, care i-a asigurat României prezenţa în urna a doua la tragerea la sorţi.

Tortul pe care Alibec l-a primit este unul galben, cu numele şi numărul atacantului inscrpiţionat, în forma tricoului său de la naţionala României.

Alibec a postat acest moment pe contul său de Instagram şi le-a mulţumit celor de la Muaither SC pentru acest gest.

Reclamă

Denis Alibec, după golul din România – Elveţia: „Putem să jucăm cu oricine”

Denis Alibec, prima reacţie după ce a marcat singurul gol al partidei cu Elveţia, iar România a terminat pe primul loc grupa de calificare la EURO. România a avut un final de campanie fantastic, cu două victorii în ultimele două partide. România – Elveţia a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

România a învins Elveţia cu 1-0 şi a terminat grupa cu 22 de puncte, la 5 puncte în faţa elveţienilor. Mai mult, România şi-a asigurat locul în urna a doua la tragerea la sorţi a grupelor de la EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

„De la început am simţit că putem merge la EURO. Am zis că este şansa unei generaţii. Suntem o familie, ne bucurăm unul pentru celălalt, ne bucurăm pentru România. Speră să fiu la EURO şi să dau goluri. Putem să jucăm cu oricine, nu am preferinţe. Dedic golul familiei, au fost alături de mine în toată cariera mea. Să sperăm că o să colorăm Germnaia în galben şi să le dăm motive„, a spus Denis Alibec în exclusivitate la Antena 1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și