Închide meniul

Doi jucători nu fac deplasarea la Madrid pentru amicalul cu Columbia, care va fi marţi, de la 21:30, pe Antena 1 şi AntenaPLAY

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 martie 2024, 20:27

Doi jucători nu fac deplasarea la Madrid pentru amicalul cu Columbia, care va fi marţi, de la 21:30, pe Antena 1 şi AntenaPLAY

Doi jucători nu fac deplasarea la Madrid pentru amicalul cu Columbia, care va fi marţi, de la 21:30, pe Antena 1 şi AntenaPLAY

Profimedia

Doi jucători nu fac deplasarea la Madrid pentru amicalul cu Columbia, care va fi marţi, de la 21:30, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. FRF a anunţat că Nicuşor Bancu şi Vasile Mogoş nu vor mai face deplasarea în Spania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bancu a plecat deja la club, în timp ce decizia în cazul lui Mogoş a fost luată după ce fundaşul de la CFR Cluj s-a lovit la cap în amicalul cu Irlanda de Nord. Anunţul a fost făcut de Federaţia Română de Fotbal pe site-ul oficial.

Doi jucători nu fac deplasarea la Madrid pentru amicalul cu Columbia, care va fi marţi, de la 21:30, pe Antena 1 şi AntenaPLAY

Lotul deplasat în Spania pentru partida cu selecționata Columbiei va număra 28 de jucători. După ce ieri Nicușor Bancu a plecat la club, mâine va părăsi cantonamentul și Vasile Mogoș. Fundașul dreapta a suferit o contuzie puternică la cap în prima repriză a meciului de aseară și a devenit indisponibil pentru partida de marți. În urma investigațiilor amănunțite efectuate azi-noapte la spitalul Floreasca s-a constatat că jucătorul e în afara oricărui pericol, însă i s-au recomandat câteva zile de repaus. Staff-ul echipei naționale le urează însănatoșire rapidă celor doi, Nicușor Bancu și Vasile Mogoș, și îi așteaptă la viitoarele acțiuni ale tricolorilor„, a anunţat FRF.RO.

Concluziile lui Edi Iordănescu după România – Irlanda de Nord 1-1

Edi Iordănescu a anunţat că Horaţiu Moldovan va fi titular cu Columbia, chiar pe Wanda Metropolitano, stadionul echipei sale de club. De asemenea, Edi Iordănescu a avut şi un mesaj direct pentru Ianis Hagi. Columbia – România va fi marţi, de la 21:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

„Un test foarte util pentru noi, pentru staff, pentru echipă. Ne aşteptam ca adversarul să fie foarte arţăgos. M-am bucurat că au tratat foarte serios meciul. Nu am ce să reproşez echipei. Nu e o surpriză pentru că am avut un joc dificil din toate punctele de vedere. Singurul reproş pentru ei e că au fragmentat jocul şi au tras foarte mult de timp. Ne doream să avem mai multă cursivitate. Cu siguranţă că nu puteam să jucăm cu aceeaşi echipă. Acum, mai mult ca niciodată, trebuie să fie foarte clară strategia. Au fost lucruri care nu au funcţionat.

Reclamă

Am vrut să facem anumite ajustări şi corecţii. Şi în plan individual am încercat să găsim răspunsuri. Lucrurile pe care le-aş fi vrut diferit erau să avem o altă consistenţă, un alt ritm la circulaţia mingii, mai multă mobilitate. Nu am găsit spaţii între linii, cu atât mai în spatele linii de fund. Dar asta nu scuză, trebuie să găsim soluţii. Sunt convins că în meciul cu Columbia, o echipă de un cu totul alt nivel, vom mai primi răspunsuri.

Vor mai fi schimbări, vom vedea şi alţi băieţi la lucru. Se simte cine are meciuri în picioare. La nivel european, e foarte greu fără jocuri în picioare. Nu ne-am văzut de 3 luni şi jumătate. Au fost şi anumite momente că nu au fost clare. Am vrut să îi dăm minute şi lui Niţă. Trebuia să alegem cu cine să începem acum şi cu cine să începem cu Columbia. Am ales să începem cu Niţă acum şi să începem cu Moldovan în Spania, pe stadionul echipei sale, să fie sub lupa lor. La fel şi cu Raţiu.

Nu poţi cu jucători care nu joace săptămâni întregi să joci două meciuri în 4 zile. Vor fi şi alte schimbări, în toate compartimentele. A intrat bine Ianis Hagi. Trebuie să meargă şi să se impună, să se lupte pentru poziţia lui. Poate trebuie să aibă şi o discuţie la nivelul clubului pentru că ştiu că nu e prima dată când l-au ofertat. Are nevoie de puţin sprijin şi mai multe minute. Avem probleme. Tragem linie după ce terminăm campionatele şi vedem cât vor evolua în perioada următoare„, a spus Edi Iordănescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții.

Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și