Închide meniul

Gică Hagi știe secretul din spatele transferurilor spectaculoase ale lui Radu Drăgușin și Horațiu Moldovan: „Extraordinar!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 ianuarie 2024, 15:29

Reclamă
Gică Hagi știe secretul din spatele transferurilor spectaculoase ale lui Radu Drăgușin și Horațiu Moldovan: „Extraordinar!

Gică Hagi știe secretul din spatele transferurilor spectaculoase ale lui Radu Drăgușin și Horațiu Moldovan

Gică Hagi a vorbit despre Radu Drăgușin și Horațiu Moldovan / Colaj Profimediaimages

Gică Hagi știe care este secretul din spatele transferurilor lui Radu Drăgușin și Horațiu Moldovan la Tottenham, respectiv Atletico Madrid. „Regele” este convins că rezultatele obținute de reprezentativa României, care s-a calificat la EURO 2024, își spun deja cuvântul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai bun marcator din istoria naționalei tricolore, la egalitate cu Adi Mutu, l-a felicitat pe Radu Drăgușin pentru performanța impresionantă. Fundașul de 21 de ani, care a impresionat în campania de calificare, a fost transferat cu 30 de milioane de euro în Premier League.

Gică Hagi știe secretul din spatele transferurilor lui Radu Drăgușin și Horațiu Moldovan

Toate lucrurile vin când ajungi și te califici, când ajungi pe scena care trebuie, când ajungi printre cei mai buni, acolo unde trebuie să fii. Bineînțelesc că totul se măsoară în cota și valoarea jucătorilor. Calificându-ne la Europene cota jucătorilor români tinde să fie mai bună.

Transferul lui Radu Drăgușin a fost extraordinar. Deci suma, și el, un băiat tânăr care s-a vândut bine, extraordinar. Ar fi fantastic dacă el ar continua progresul pe care îl are și va juca foarte mult. Cu siguranță va deveni unul dintre cei mai buni jucători din România.

În plan defensiv, acum 3-4 ani, am zis la televizor că România are mijlocași și atacanți. Am zis că trebuie să găsim fundași, asta a fost declarația mea. Eram convins că ne trebuie fundași și în continuare cred că ne trebuie… avem linie de fund, avem fundași, dar eu zic că acolo dacă ajungem să descoperim jucători, eu zic că România poate să ajungă să se bată de la egal la egal cu orice echipă. Nu acum, dar poate să ajungă!

Reclamă

Important ca aceste două transferuri… și cu Moldovan la Atletico, bineînțeles înseamnă că cele mari au început să se uite și la jucătorii români. Ăsta este un lucru foarte bun„, a declarat Gică Hagi.

Horațiu Moldovan a fost prezentat miercuri la Atletico Madrid. Echipa lui Diego Simeone i-a plătit clauza de rezierei de 800.000 de euro pe care o avea la Rapid. Românul îi va face concurență lui Jan Oblak.

Jumătate din suma primită de Rapid a ajuns în conturile Farului. Dan Șucu a ajuns la un acord cu Gică Hagi și l-a transferat cu 400.000 de euro pe titularul dintre buturile campioanei României, Marian Aioani.

Reclamă 4 / 0/3

Edi Iordănescu, reacție după super-transferurile lui Radu Drăguşin şi Horaţiu Moldovan

Edi Iordănescu a comentat super-transferurile lui Radu Drăguşin şi Horaţiu Moldovan. Radu Drăguşin a devenit, recent, jucătorul lui Tottenham, iar Horaţiu Moldovan va semna cu Atletico Madrid.

Sunt foarte mândru de cei doi. Îmi doresc cât mai mulţi jucători la nivel bun. Sunt foarte bucuros că George Puşcaş a acceptat să schimbe şi să meargă să joace pentru că e vorba de 5 luni şi e un European în faţă şi avea nevoie de asta.

Sunt şi alţi jucători pe care îi urmăresc. Răzvan (n.r: Marin), acum am fost pe avion, am văzut că a început titular. A schimbat antrenorul, m-am liniştit un pic în privinţa lui pentru că era un jucător care juca în mod constant.

Moldovan Să dea Dumnezeu să fie oficial pentru că ştiu că nu e oficial. Pe mine m-a prins acolo, chiar am fost la meciul Atletico Madrid – Real Madrid, chiar m-am bucurat de ce informaţii am primit de acolo, de la faţa locului. E un pas fantastic, şi cei doi, în frunte cu Radu (n.r.: Drăguşin), care a făcut prima mişcare, şi care pentru mine nu e nicio surpriză, dar e adevărat că are nevoie de puţin suport şi încredere să se impună acolo, să fie exemple pentru tineri.

Tinerii trebuie să înţeleagă că prin muncă, seriozitate şi profesionalist, dar şi performând, cum a făcut echipa naţională acum, pot să ajungă la un nivel mult mai bun”, a declarat Edi Iordănescu la întoarcerea din Spania.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia Vezi toate știrile
Citește și