Închide meniul

Ilie Dumitrescu ştie cine e liderul naţionalei României! Numele surpriză ales de fostul mare jucător

Alex Masgras Publicat: 5 iunie 2024, 10:56

Reclamă
Ilie Dumitrescu ştie cine e liderul naţionalei României! Numele surpriză ales de fostul mare jucător

Ilie Dumitrescu ştie cine e liderul naţionalei României! Numele surpriză ales de fostul mare jucător

Jucătorii României, înaintea meciulu / Profimedia

Ilie Dumitrescu ştie cine e liderul naţionalei României. Tricolorii au remizat în amicalul cu Bulgaria, scor 0-0, în penultimul meci înaintea Campionatului European din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii lui Edi Iordănescu mai au un singur meci de pregătire înainte de EURO 2024. Meciul România – Liechtenstein se joacă vineri, de la ora 21:00, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Ilie Dumitrescu ştie cine e liderul naţionalei României! Numele surpriză ales de fostul mare jucător

Chiar dacă jocul României nu a fost strălucit, lui Ilie Dumitrescu i-a plăcut flancul drept al naţionalei şi i-a remarcat pe Raţiu şi Man. Mai mult, este de părere că jucătorul celor de la Parma este liderul echipei şi unul dintre cei mai importanţi jucători:

„Mi-a plăcut mult flancul drept, Rațiu și Man. De asemenea, asocierea foarte bună dintre Drăguș și Răzvan Marin, care l-a găsit foarte bine cu două pase filtrante.

Am început bine repriza a doua, când Stanciu a obținut penalty. Man și-a asumat, este liderul echipei, unul dintre cei mai importanți jucători. A ghicit colțul portarul, dar nu a fost nici puternic executat penalty-ul”, a declarat Ilie Dumitrescu, la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Selecţionerul Bulgariei ştie ce va face România la EUR0 2024: „Sunt absolut sigur”. Ce i-a sfătuit pe „tricolori”

Ilian Iliev este de părere că România va reuşi să treacă de grupe la EURO 2024 şi nu consideră că acest lucru ar reprezenta o surpriză. Mai mult, el este convins că lucrurile vor ieşi foarte bine pentru „tricolori”, dacă aceştia îşi vor face jocul:

„Eu sunt absolut sigur că echipa naţională a României va depăşi faza grupelor. Şi chiar îi urez succes în acest sens. A face o surpriză la EURO este mult spus. Eu cred că România trebuie să îşi facă jocul său şi sunt încrezător că lucrurile vor ieşi foarte bine”, a spus Ilian Iliev, la conferinţa de presă.

Iliev nu a vrut să facă o comparaţie între România, Serbia şi Ungaria, ultimele două fiind adversarele bulgarilor din preliminarii. Acesta consideră că toate cele trei echipe sunt la un nivel bun, la fel ca rezultatele obţinute de echipa sa:

Reclamă

„Consider că e diferenţă foarte mare între momentul în care am jucat împotriva Serbiei şi Ungariei şi cel de acum, când am întâlnit România. Dar pot spune că toate cele trei echipe au fost la un nivel bun şi ne-au pus suficient de multe probleme. Eu consider că în faţa celor trei reprezentative am obţinut rezultate bune”, a mai spus selecţionerul Bulgariei.

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:18 23 iun.

Edi Iordănescu, prima reacție după Belgia – România 2-0! Pronostic uriaș pentru fani: „Sunt sigur de asta!”

0:18 23 iun.

„Nu ne demoralizăm!” Radu Drăguşin, mesaj de luptă după Belgia – România 2-0: „Avem cele mai mari şanse să ne calificăm”

0:15 23 iun.

Nicolae Stanciu, discurs de căpitan după Belgia – România 2-0: „Sunt mândru de toţi colegii! Rezolvăm calificarea cu Slovacia!”

0:06 23 iun.

„România trebuie să sufere până la ultimul meci” Denis Drăguș, prima reacție după Belgia – România 2-0!

0:03 23 iun.

Florin Niţă, după Belgia – România 2-0: „Ne-am luptat cu un monstru al fotbalului! Am ieşit cu capul sus!” Promisiune uriaşă

23:56

Notele obținute de jucătorii României, după 0-2 cu Belgia. Cine a fost cel mai slab tricolor

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 3 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 4 FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid 5 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 6 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3
Citește și