Închide meniul

Jucătorul pe care „Regele” Gică Hagi l-a comparat cu marele Gicu Dobrin. „Ceilalţi aveau nevoie de altă minge”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 21 noiembrie 2023, 9:06

Jucătorul pe care „Regele Gică Hagi l-a comparat cu marele Gicu Dobrin. „Ceilalţi aveau nevoie de altă minge

Gică Hagi a dezvăluit care este cel mai mare salariu pe care îl plăteşte la Farul

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă / Antena Sport

Jucătorul pe care Gică Hagi l-a comparat cu marele Gicu Dobrin a fost dezvăluit de Andrei Vochin. Oficialul FRF susţine că „Regele” l-a asemănat pe Denis Drăguş cu fostul mare fotbalist al Piteştiului, văzut de mulţi drept cel mai mare din istoria fotbalului românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drăguş a făcut o partidă mare contra Israelului. Jucătorul lui Marius Şumudică de la Gaziantep a contribuit la primul gol, a lovit bara şi a fost util şi în faza defensivă. Drăguş îşi poate demonstra din nou calităţile în România – Elveţia, meci ce se desfăşoară marţi, de la 21:45, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Jucătorul pe care Gică Hagi l-a comparat cu marele Gicu Dobrin

„Gică Hagi are un obicei să îi asemene pe jucătorii lui din academie cu marii fotbaliști. Pentru el Florinel Coman era Asprilla (n.r. Faustino Asprilla fost jucător la Parma și Newcastle). Asta spunea despre el la 14 ani jumate.

Despre Drăguș tot timpul spunea că este Gicu Dobrin. Prin calitățile sale l-a asemănat cu Dobrin. Dar, la naționala de 99, când avea 18 ani celorlalți le trebuiau o altă minge, e cum zicea Bănel. Acum s-a mai maturizat și în joc și se vede”, a spus Andrei Vochin, citat de fanatik.ro.

Bănel Nicoliţă susţine că Florinel Coman şi Denis Drăguş erau extrem de tehnici în vremea junioratului, dar şi individualişti.

Reclamă

„Eu îl știu de când era la Viitorul. Atunci era mai firav. Era foarte tehnic și îi plăcea foarte mult să țină de minge. Îl certam să ne mai dea și nouă pase. O ținea, dribla, o mai pierdea, dar nu avea capacitatea fizică să se mai întoarcă după minge sau să fie mai agresiv. Dar când avea mingea se vedea pe el că are calitate.

Nu îi luai mingea de la picior, nici lui și nici lui Coman. Amândoi o protejau foarte bine. Drăguș era mai tehnic decât Coman la acel moment. Era cu două clase peste Coman. Așa de bun era în momentul când eu am ajuns (n.r. la Viitorul Constanța)”, a spus Bănel, pentru sursa citată.

România – Elveţia LIVE VIDEO. Florinel Coman se gândeşte doar la victorie

Ca şi selecţionerul României, Florinel Coman nu ia în calcul decât victoria în partida cu Elveţia. Cei 50 de mii de fani care vor fi în tribună reprezintă o motivaţie în plus.

Reclamă 4 / 0/3

„Înseamnă enorm, este un vis devenit realitate. De mic mă gândeam să ajung la un turneu final cu naţionala. Mă bucur că sunt aici, mă bucur că am pus umărul la această calificare şi sper ca la Campionatul European să facem o performanţă bună.

Ne gândim la victorie, este normal, mai ales că vin românii să ne susţină. Vom juca pentru ei, va fi o atmosferă incendiară, aşa că este clar că plecăm doar să luăm 3 puncte. Ar însemna foarte mult, vă daţi seama. De la început, nu toată lumea a avut încredere în noi, dar noi am rămas pe poziţii. Am crezut în noi, am crezut în visul nostru. Am crezut în acest grup că poate să învingă şi iată că s-a întâmplat„, a spus Florinel Coman în exclusivitate pentru AntenaSport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și