Închide meniul

Propuneri şoc pentru Edi Iordănescu, pentru a rezolva marile probleme de naţională: „Nu se sperie, are personalitate!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 martie 2024, 23:36

Propuneri şoc pentru Edi Iordănescu, pentru a rezolva marile probleme de naţională: „Nu se sperie, are personalitate!

Propuneri şoc pentru Edi Iordănescu, pentru a rezolva marile probleme de naţională

Edi Iordănescu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Propuneri şoc pentru Edi Iordănescu, pentru a rezolva marile probleme de naţională. România are mari probleme pe posturile de fundaşi laterali. Fostul antrenor de la Dinamo, Ovidiu Burcă, i-a făcut două propuneri surprinzătoare lui Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Burcă e de părere că Alexandru Chipciu poate fi o soluţie pentru postul de fundaş dreapta la naţionala României. De asemenea, Burcă l-a propus la echipa echipa naţională şi pe puştiul de la Rapid, Robert Bădescu, pe poziţia de fundaş stânga.

Propuneri şoc pentru Edi Iordănescu, pentru a rezolva marile probleme de naţională

Pentru România urmează amicalul cu Columbia, care va fi marţi, de la 21:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

„Ce am văzut la Chipciu… E un nume pe care selecţionerul îl poate lua în considerare, mai ales pe o poziţie pe care a jucat bine, pe poziţia de fundaş lateral. Nu se sperie, are personalitate şi cred că Chipciu poate fi o soluţie pentru echipa naţională. Suferim şi în dreapta, şi în stânga. Manea, pe partea stângă, sub nicio formă nu mi se pare o variantă.

Am rămas impresionat şi de Bădescu, de la Rapid, mi-a plăcut foarte mult ce am văzut. Am văzut trei meciuri cu el şi e de mare viitor. E un nume care mi-a plăcut mult, are robusteţe fizică, dar eu l-aş fi încercat în cele două meciuri (n.r. – cu Irlanda de Nord şi Columbia). 

Reclamă

Mi-ai cerut un nume, da? Defensiv are tot ce trebuie, ştie să se apere bine şi îl văd ca pe o soluţie pentru echipa naţională. Din perspectivă economică, îmi place Bădescu, doar că poţi găsi un sistem şi pentru el, şi pentru Borza (n.r. – la Rapid). 

Cum spunea domnul Ienei, că fundaşii laterali trebuie să ştie întâi să se apere, iar Bădescu ştie s-o facă, iar dacă va căpăta anvergură… E o surpriză pentru mine să văd un tânăr să joace în acele meciuri, mai ales cu FCSB”,  a spus Ovidiu Burcă la orangesport.ro.

Marius Şumudică ştie ce „tricolori” vor fi titulari în România – Columbia

Marius Şumudică este de părere că Edi Iordănescu i-a menajat pe Denis Drăguş şi pe Denis Alibec pentru duelul de senzaţie cu Columbia, care se va disputa la Madrid. Antrenorul a declarat că cel mai probabil, Drăguş va fi folosit în banda stângă a atacului, iar Alibec pe poziţia de vârf.

Reclamă 4 / 0/3

„Şumi” a mai subliniat însă că poziţia preferată a lui Denis Drăguş este de vârf, aşa reuşind să marcheze 13 goluri la Gaziantep, în acest sezon.

„Edi ştie cel mai bine ce are de făcut, probabil i-a păstrat pe Alibec şi Drăguş pentru acest meci. Probabil va juca cu Alibec vârf şi Drăguş bandă stânga. Altfel nu puteai să nu-i bagi deloc. E foarte greu şi cu Columbia şi cu Belgia să joci cu 2 atacanţi, Drăguş şi Alibec. Jucători combinativi, care pot ţine de minge. Edi ştie cel mai bine. El a mers pe 4-3-3 sau 4-2-3-1, clar va alege pe unul dintre Alibec sau Drăguş. Probabil va fi Drăguş bandă stângă şi Alibec vârf.

(N.r. Despre poziţia lui Denis Drăguş) Am spus-o, a dat 13 goluri…el, ofertele pe care le primeşte în continuare, de la echipele mari din Turcia, le primeşte pentru postul de număr nouă. Aş alege între el şi Alibec, selecţionerul stă cu ei. Dacă aş alege şi aş fi selecţioner, poziţia lui Drăguş e de număr nouă. Niciodată în bandă. Nu are capacitatea să mai alerge, va trebui jucător care să ceară mingea în profunzime”, a declarat Marius Şumudică, conform digisport.ro.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții.

Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 „Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! Vezi toate știrile
Citește și