Închide meniul

„Este foarte apreciat! Dar aici îl linșăm!” Răzvan Burleanu, susținut de membrii FRF pentru a deveni președintele UEFA

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 decembrie 2023, 13:30

Este foarte apreciat! Dar aici îl linșăm!” Răzvan Burleanu, susținut de membrii FRF pentru a deveni președintele UEFA

Echipamentul naţionalei României pentru EURO 2024

Răzvan Burleanu, în tribune la Campionatul Mondial 2022 / Hepta

Răzvan Burleanu este susținut de membrii FRF pentru a deveni președintele UEFA. Unul dintre oamenii săi de bază de la Federație a declarat că acesta este extrem de apreciat de ceilalți oficiali ai forului continental, mărturisind că acest lucru nu este valabil și în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Britanicii de la The Independent au lansat o variantă surprizătoare și au transmis faptul că Răzvan Burleanu ar putea deveni președintele UEFA, urmând să-l înlocuiască pe Aleksander Ceferin.

Răzvan Burleanu, susținut de membrii FRF pentru a deveni președintele UEFA

Gabriel Bodescu a oferit detalii despre cum este văzut Răzvan Burleanu în cadrul UEFA. Secretarul UEFA a declarat că președintele FRF a fost declarat cel mai bun manager sportiv din Europa, având o relație extrem de apropiată cu toți membrii forului continental, care de fiecare dată îl salută.

Bodescu a mai amintit și de performanțele României din ultimii ani, subliniind faptul că s-au promovat foarte mulți jucători tineri.

Eu nu știu de o intenție pe termen scurt a președintelui FRF de a candida la UEFA, dar vă spun sincer că este foarte apreciat acolo. A fost declarat cel mai bun manager sportiv din Europa, are o relație strânsă cu toți membri din organizație.

Reclamă

Când delegația noastră merge acolo, cam toată lumea vine să ne salute. El este membru în Comisia Executivă și se știe cu toată lumea. Numai la noi este contestat. Se spune că nu am avut calificări?

Păi, din 2014 am avut 8-9 calificări la echipele naționale dintre care, ce-i drept, doar două la naționala de seniori, dar trebuie să se ia în considerare tot ce s-a construit.

Până la această campanie, am avut doar un singur jucător între 26 și 30 de ani, pe Nicușor Stanciu, restul erau sub această vârstă sau peste. Am schimbat generațiile la națională, asta a luat timp.

Reclamă 4 / 0/3

Îl mai votau la UEFA drept președinte al Comisiei de Media, dacă nu era Burleanu apreciat? Dar aici la noi hai să-l linșăm”, a declart Gabriel Bodescu, conform iamsport.ro.

Mihai Stoichiţă, convins că Răzvan Burleanu poate deveni preşedintele UEFA

Mihai Stoichiţă este convins că Răzvan Burleanu poate deveni preşedintele UEFA. Directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal a venit cu prima reacţie după scenariul şoc anunţat de jurnaliştii de la The Independent. Burleanu este văzut cu şanse pentru a-l înlocui pe Aleksander Ceferin.

Nu mă surprinde pentru că acum câțiva ani a fost ales cel mai bun tânăr manager sportiv de câteva universități renumite din lume. M-au luat la mișto atunci. Omul are un CV.

Burleanu a fost și fotbalist până la 20 de ani, arbitru de fotbal. Tatăl său l-a trimis la facultate. E un manager care ține 100 și ceva de oameni, 18 loturi naționale și nu știu câte competiții pentru care în ultimii ani nu a primit bani de la UEFA. S-au autofinanțat.

Mie nu mi se pare exagerat. Când mă duc la UEFA la orice fel de întrunire, întâlnire, toată lumea vine la el să stea de vorbă. Toți președinții. Nu mai zic de Ceferin. Au o relație foarte bună„, a declarat Mihai Stoichiţă pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:50 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Răsturnare de situație în Bănie! Oltenii fac spectacol în a doua repriză 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și