Închide meniul

EURO 2020 | Anglia a terminat pe primul loc, dar va înfrunta un adversar din „grupa morţii”. Prima reacţie a lui Gareth Southgate: „E dificil să joci contra noastră!”

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 23 iunie 2021, 8:25

EURO 2020 | Anglia a terminat pe primul loc, dar va înfrunta un adversar din „grupa morţii. Prima reacţie a lui Gareth Southgate: „E dificil să joci contra noastră!

Profimedia

Anglia a terminat pe primul loc, dar va înfrunta un adversar din "grupa morţii"

Anglia a terminat pe primul loc, dar va înfrunta un adversar din „grupa morţii”. Victoria contra Cehiei o trimite în optimile de finală de la Euro 2020 contra Germaniei, Franţei sau Portugaliei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anglia a terminat pe primul loc, dar va înfrunta un adversar din „grupa morţii”

„Cu oricine vom juca va fi cu adevărat dificil, dar ştiam asta de 18 luni. Partea bună, din punctul nostru de vedere, este că încă facem progrese. Este dificil să joci împotriva noastră şi mai avem multe de arătat”, a declarat Gareth Southgate, citat de uefa.com.

De pe locul 2, Croaţia va avea un traseu, teoreticm mai uşor decât Anglia. Va juca în optimi, la Copenhaga, cu o echipă din grupa E: Spania, Suedia, Slovacia sau Polonia.

Anglia va juca tot pe Wembley în optimile Euro 2020

Anglia are însă un mare avantaj. Va rămâne pe Wembley, unde are un palmares care îi sperie pe rivali.

De la ultima Cupă Mondială, Anglia a jucat 20 de meciuri pe celebra arenă din Londra. A câştigat 17, a pierdut 2 şi a făcut 1 remiză.

Reclamă

„E un mare avantaj, dublat de avantajul fanilor, care vor face şi mai multă gălăgie, şi mai multă atmosferă. E minunat să îi avem din nou alături. Sperăm să le oferim un motiv să strige de bucurie săptămâna viitoare, indiferent cu cine vom juca. Suntem gata să facem un meci fantastic”, a spus jucătorul lui Liverpool, Jordan Henderson pentru uefa.com.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Vezi toate știrile
Citește și