Închide meniul

Euro 2020 | Attila Fiola i-a cerut scuze jurnalistei pe care a speriat-o în Ungaria – Franţa 1-1: „Am crezut că nu a văzut golul”

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 20 iunie 2021, 18:50

Euro 2020 | Attila Fiola i-a cerut scuze jurnalistei pe care a speriat-o în Ungaria – Franţa 1-1: „Am crezut că nu a văzut golul

Profimedia

Atilla Fiola şi jucătorii Ungariei sărbătoresc golul înscris contra Franţei la Euro 2020

Fiola i-a cerut scuze jurnalistei Edit Szalay pe care a speriat-o după ce a deschis scorul în meciul cu Franţa, jucat sâmbătă la Euro 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Attila Fiola i-a cerut sczuze jurnalistei pe care a speriat-o

„Am văzut-o pe acea doamnă stând acolo, avea căştile pe urechi şi se uita în jos. Am crezut că nu a văzut golul nostru. Am dat cu palma în masă. Mi-am cerut scuze după aceea”, a spus fundaşul în vârstă de 31 de ani al lui MOL Fehervar, citat de infostart.hu. În imagini, se vede însă că jurnalista apucase să îşi dea jos căştile.

Fiola a transmis şi un mesaj video pe Instagram în care spune că îi pare pentru sperietura pe care i-a cauzat-o jurnalistei.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Hungarian Football Federation (@mlsztv)

La rândul ei, Federaţia de Fotbal din Ungaria a oferit o reacţie după gestul lui Fiola.

„Când Attila Fiola a sărbătorit golul său de ieri, a speriat-o pe Edit Szalay, care își căuta căștile, esențiale pentru meseria sa. Ea lucrează ca prezentatoare la Campionatul European, pe Puskas Arena”, a transmis forul de la Budapesta.

Reclamă 4 / 0/3

Momentul viral din Ungaria – Franţa 1-1

Ungaria a deschis scorul contra Franţei în finalul primei reprize. Bucuria de după gol a devenit virală.

Fiola a lovit cu pumnii în pupitrul unei comentatoare, care se afla la marginea terenului.

În primul moment, aceasta a părut speriată de reacţia fotbalistului maghiar. Apoi a încercat să fie amuzată.

Ungaria, neînvinsă de Franţa în istoria Euro

Ungaria şi Franţa au terminat la egalitate, 1-1, în „grupa morţii” de la Euro 2020. Fiola (’45+2) şi Griezmann (’66) au marcat pe stadionul din Budapesta.

Trei victorii şi două egaluri are Ungaria în compania Franţei la turneele finale ale Campionatelor Europene.

Maghiarii sunt ultimii în clasament, cu 1 punct, dar au şanse de calificare. Ei joacă ultimul meci contra Germaniei, la Munchen.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și