Închide meniul

Euro 2020 | „Bravo, Haţegan!” Adrian Porumboiu l-a felicitat pe arbitrul român. „N-a fost papagal!” Decizia luată de UEFA

Mihai Ispas Publicat: 21 iunie 2021, 17:18

Reclamă
Euro 2020 | „Bravo, Haţegan! Adrian Porumboiu l-a felicitat pe arbitrul român. „N-a fost papagal! Decizia luată de UEFA

Profimedia

Adrian Porumboiu l-a felicitat pe Ovidiu Haţegan

Adrian Porumboiu, un fost contestatar al lui Ovidiu Haţegan, l-a lăudat pe acesta pentru comportamentul de la Euro 2020. Românul nu a îngenuncheat pe „Stadio Olimpico”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Porumboiu l-a felicitat pe Ovidiu Haţegan

„A rămas în picioare, așa cum trebuie să fie tot timpul un arbitru. Arbitrul nu are voie niciodată, dar niciodată, să fie în genunchi. Hațegan a demonstrat o imensă personalitate.

Felicitări lui fiindcă a avut puterea să nu intre în această ipocrizie fără margini care domină lumea de la un capăt la celălalt! Bravo, Hațegan!

Să-l văd pe Ceferin (n.r. preşedintele UEFA) și pe ceilalți oficiali de la Nyon coborând din tribună, înainte de meci, după care să se pună în genunchi. I-ați văzut făcând asta?

(…) Hațegan n-a fost papagal și nu s-a comportat ca unii care intră în trend doar că așa dă bine!”, a spus Porumboiu pentru gsp.ro.

Reclamă

Haţegan , criticat pentru eliminarea din Italia – Ţara Galilor

Haţegan a ieşit în evidenţă şi în timpul partidei. El i-a arătat cartonaşul roşu direct lui Ampadu în minutul 55, la scorul de 1-0 pentru „Squadra Azzurra”.

„E corectă! Din punctul meu de vedere e ‘roșu’! Intrarea e direct cu crampoanele, undeva deasupra gleznei. E exact zona cea mai vulnerabilă, unde nu există apărătoare, deci zona e extrem de sensibilă și se pot produce accidentări grave. Sunt convins că UEFA îi va valida decizia și o să-l mai vedem pe Hațegan arbitrând la acest Euro!”, a mai spus Porumboiu.

Ovidiu Haţegan a fost criticat dur de fanii galezi după meciul cu Italia.

Reclamă 4 / 0/3

„Dacă ăla e un cartonaş roşu, fotbalul s-a terminat! Decizie şocantă”, „Cum poate fi roşu când David Alaba a luat un cartonaş galben pentru aceeaşi fază?!”, „O altă decizie teribilă a lui Haţegan, care ar putea avantaja Elveţia, care luptă cu Ţara Galilor pentru locul 2”, au scris fanii pe reţelele sociale.

Până acum, au fost doar două cartonaşe roşii la Euro 2020, ambele acordate de Haţegan. El îl mai eliminase pe Grzegorz Krychowiak în Polonia – Slovacia 1-2.

UEFA a luat deja prima decizie în privinţa lui Haţegan. Acesta va fi doar rezervă la meciul dintre Portugalia şi Franţa.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” Vezi toate știrile
Citește și