Închide meniul

EURO 2020 | Un penalty controversat a decis calificarea în finală! Harry Kane şi Kasper Schmeichel au intrat în istorie după Anglia – Danemarca 2-1

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 8 iulie 2021, 0:39 / Actualizat: 8 iulie 2021, 2:58

EURO 2020 | Un penalty controversat a decis calificarea în finală! Harry Kane şi Kasper Schmeichel au intrat în istorie după Anglia – Danemarca 2-1

Harry Kane şi Kasper Schmeichel au intrat în istorie după Anglia - Danemarca

Profimedia

Harry Kane a marcat golul cu care Anglia s-a calificat după 55 de ani într-o finală de Euro sau de CM.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Harry Kane şi Kasper Schmeichel au intrat în istorie după Anglia – Danemarca

Kane a transformat un penalty în minutul 104 şi a stabilit scorul final: 2-1. Atacantul lui Tottenham a ajuns la 4 reuşite la Euro 2020.

În total, Kane are 10 goluri pentru Anglia la turneele finale şi a egalat recordul deţinut de Gary Lineker.

A zecea reuşită a venit în urma unui penalty îndelung contestat de danezi. Sterling a căzut uşor în careu după ce s-a atins de genunchiul unui adversar. Arbitrii nu au schimbat decizia după reluările VAR.

Reclamă
Profimedia
Profimedia

Kasper Schmeichel şi-a egalat tatăl

Kasper Schmeichel a apărat la execuţia lui Kane de la 11 metri. Mingea a revenit însă la englez, care a trimis-o în plasă.

Portartul danezilor a făcut minuni pe Wembley. A avut 9 intervenţii reuşite, cu tot cu penalty-ul apărat iniţial în faţa lui Kane. Kasper a bătut recordul tatălui său din istoria naţionalei daneze. Peter Schmeichel a reușit 7 intervenții la Euro 1992 contra Germaniei.

Reclamă 4 / 0/3

Peter Schmeichel a postat un mesaj emoţionant înaintea semifinalei de pe Wembley. „Atât de emoţionat pentru meciul din seara aceasta! Hai, Danemarca!”, a transmis fostul mare portar al lui Manchester United pe contul de Twitter, alături de o poză de colecţie cu fiul său.

 

Recomandări
  • Anglia, în finala Euro cu un penalty controversat
  • Recorduri pentru Harry Kane şi Kasper Schmeichel

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 Vezi toate știrile
Citește și