Închide meniul

Andriy Shevchenko, laude pentru Mircea Lucescu! „Il Luce” s-a oferit să ajute naționala Ucrainei la București

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 iunie 2021, 17:47

Andriy Shevchenko, laude pentru Mircea Lucescu! „Il Luce s-a oferit să ajute naționala Ucrainei la București

profimediaimages

Mircea Lucescu s-a oferit să ajute naționala Ucrainei

Mircea Lucescu e familiar cu ucrainenii. Vecinii noștri de la Nord au venit la București să joace două meciuri din faza grupelor de la EURO 2020, pe Arena Națională. Ajuns în România, Shevchenko a fost contactat chiar de „Il Luce”. Lucescu s-a oferit să-i ajute pe ucraineni la București, gest care l-a impresionat pe Shevchenko.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu, lăudat de Andriy Shevchenko

Pe lângă Lucescu, și Florin Cernat s-a oferit să dea o mână de ajutor selecționatei Ucrainei.

„Mircea Lucescu a făcut o treabă foarte bună în Ucraina, sunt două echipe care dau mulţi jucători la echipa naţională, Dinamo Kiev şi Şahtior Doneţk. Mircea Lucescu a lucrat la ambele echipe şi a reuşit lucruri importante cu amândouă. El îi ajută pe jucătorii ucraineni să progreseze.

Lucescu a venit să ne salute şi s-a oferit să ne ajute cu ce am avea nevoie. Am fost bine primiţi aici, suntem bucuroşi să fim la Bucureşti. Organizarea şi condiţiile de aici sunt foarte bune. Noi suntem în contact şi cu Florin Cernat, el ne ajută cu ce avem nevoie, este foarte amabil”, a declarat Andriy Shevchenko, într-o conferință de presă.

În prezent pe banca lui Dinamio Kiev, Mircea Lucescu a reușit să câștige eventul în stagiunea recent încheiată. Pe lângă cele trei trofee de la Dinamo Kiev, Mircea Lucescu mai are, în Ucraina, 8 titluri de campion, cinci Cupe și șapte Supercupe, toate pe banca lui Șahtior. Cel mai răsunător succes a fost Cupa UEFA, în 2009.

Reclamă

 

București, gază la EURO 2020

Bucureștiul este printre cele 11 orașe care vor găzdui meciuri la Campionatul European. Pe Arena Națională se vor juca trei partide din faza grupelor și una din optimile de finală.

Pe cel mai mai mare stadion din România se vor duela echipele din Grupa C. Reprezentativele Austriei, Macedoniei de Nord şi Ucrainei vin să joace la noi în ţară. Cele trei meciuri din faza grupelor, care se dispută la Bucureşti, sunt:

Reclamă 4 / 0/3
  • Austria – Macedonia de Nord, 13 iunie, Arena Naţională
  • Ucraina – Macedonia de Nord, 17 iunie, Arena Naţională
  • Ucraina – Austria, 21 iunie, Arena Naţională

Pe 28 iunie este programată şi confruntarea din „optimi”. În România vine câştigătoarea grupei F. O va avea adversară pe ocupanta locului 3 din grupele A, B sau C.

 

 

 

Recomandări
  • Mircea Lucescu, lăudat de Shevchenko
  • „Il Luce” s-a oferit să-i ajute pe ucraineni

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și