Închide meniul

„Blestemul” Euro a lovit din nou! După ce Eriksen a fost la un pas de tragedie, un suporter e în stare gravă! Fanul a căzut din tribună pe Wembley

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 13 iunie 2021, 23:23 / Actualizat: 14 iunie 2021, 10:52

„Blestemul Euro a lovit din nou! După ce Eriksen a fost la un pas de tragedie, un suporter e în stare gravă! Fanul a căzut din tribună pe Wembley

Profimedia

„Blestemul” Euro a lovit din nou. După ce Eriksen a fost la un pas de tragedie, un suporter e în stare gravă, potrivit news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Blestemul” Euro a lovit din nou. Un suporter e în stare gravă după ce căzut din tribună

Un suporter care era prezent la meciul Anglia – Croaţia, duminică, pe stadionul Wembley, a căzut din tribună în momentul loviturii de start, iar acum este în stare gravă la spital, relatează L’Equipe.

“Putem să confirmăm că un spectator a căzut din tribună imediat după lovitura de start. El a primit îngrijiri imediat, după care a fost transportat la spital, în stare gravă. Vom colabora în continuare cu UEFA pentru a ne asigura că acest caz va face obiectul unei anchete aprofundate şi continuăm să monitorizăm situaţia”, a declarat un purtător de cuvânt al arenei Wembley.

La partidă au asistat aproximativ 22.500 de spectatori. Fanii care au văzut incidentul au început să plângă, fiind speriaţi de căzătura teribilă a bărbatului.

Citește și:

Euro 2020 | Anglia – Croaţia 1-0. Englezii s-au răzbunat după eşecul de la CM 2018

Anglia şi Croaţia s-au înfruntat în cel mai tare duel de până acum de la Euro 2020. Englezii au câştigat la limită pe Wembley, scor 1-0.

Reclamă

Anglia a câştigat primul meci disputat la Euro 2020. La capătul unei partide în care s-au expediat doar trei şuturi pe spaţiul porţii, Raheem Sterling a marcat golul victoriei în minutul 57, după o fază superbă. Superstarul lui Manchester City a primit pasa decisivă de la Kalvin Phillips, jucătorul lui Leeds.

Raheem Sterling a fost implicat în 19 goluri în ultimele 17 meciuri pentru Anglia – 13 goluri, 6 pase decisive. Englezii au câştigat ultimele 10 meciuri în care superstarul campioanei din Premier League a marcat.

În urma acestui succes, Anglia a câştigat pentru prima oară un meci de debut la Euro. De partea cealaltă, Croaţia a pierdut pentru prima oară un meci de debut la Campionatul European.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • „Blestemul” Euro a lovit din nou
  • Un suporter e în stare gravă după ce căzut din tribună

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon Vezi toate știrile
Citește și