Închide meniul

Bucureştiul va câştiga o sumă uriaşă de bani după găzduirea Euro 2020. Pierdem peste 10 milioane de euro din cauza coronavirusului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 iunie 2021, 10:03

Bucureştiul va câştiga o sumă uriaşă de bani după găzduirea Euro 2020. Pierdem peste 10 milioane de euro din cauza coronavirusului

Hepta

Bucureştiul va câştiga o sumă uriaşă de bani după găzduirea Euro 2020

Conform profit.ro care citează Pitchinvasion, Bucureştiul va câştiga 3.6 de milioane de euro, ţinând cont că la meciuri vor participa pe Arena Naţională doar 13.000 de oameni, 25% din capacitatea stadionului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bucureştiul va câştiga o sumă uriaşă de bani după găzduirea Euro 2020

Ţinând cont de activitatea pe care ar fi avut-o barurile, restaurantele şi hotelurile dacă puteam găzdui 50.000 de fani, sursa citată anunţă că pandemia ne-a „furat” alte 10.6 milioane de euro.

Londra e pe locul unu în această ierarhie, cu un câştig de 27.3 milioane de euro. Dacă nu exista Covid-19, britanicii ar fi câştigat în jur de 66 de milioane de euro.

România, gazdă a EURO 2020. Patru meciuri se vor disputa la Bucureşti

Bucureștiul este printre cele 11 orașe care vor găzdui meciuri la Campionatul European. Pe Arena Națională se vor juca trei partide din faza grupelor și una din optimile de finală.

Pe cel mai mai mare stadion din România se vor duela echipele din Grupa C. Reprezentativele Austriei, Macedoniei de Nord şi Ucrainei vin să joace la noi în ţară. Cele trei meciuri din faza grupelor, care se dispută la Bucureşti, sunt:

Reclamă

Pe 28 iunie este programată şi confruntarea din „optimi”. În România vine câştigătoarea grupei F. O va avea adversară pe ocupanta locului 3 din grupele A, B sau C.

Premieră pentru România! Avem două brigăzi de arbitri la Euro 2020

Comisia de Arbitri a UEFA a numit brigăzile pentru meciurile care se vor disputa la Campionatul European de fotbal. Potrivit uefa.com, printre arbitrii de pe listă se află şi Ovidiu Haţegan şi Istvan Kovacs.

Ovidiu Hațegan îi va avea în brigadă pe Sebastian Gheorghe și Radu Ghinguleac. Hațegan va fi la al doilea turneu final european, după cel din Franța din 2016.

Reclamă 4 / 0/3

De cealaltă parte, Kovacs va fi ajutat de la margine Vasile Florin Marinescu și Mihai Ovidiu Artene.

Recomandări
  • România va găzdui 4 meciuri de la Euro 2020
  • Maximum 13.000 de oameni vor fi prezenţi pe Arena Naţională

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! Vezi toate știrile
Citește și