Închide meniul

Ce i-a putut spune Thomas Muller lui Robin Gosens după înlocuirea din minutul 62! Gosens l-a eclipsat pe Ronaldo, în Portugalia – Germania 2-4

Antena Sport Publicat: 20 iunie 2021, 10:02

Ce i-a putut spune Thomas Muller lui Robin Gosens după înlocuirea din minutul 62! Gosens l-a eclipsat pe Ronaldo, în Portugalia – Germania 2-4

Profimediaimages

Ce i-a putut spune Thomas Muller lui Robin Gosens după înlocuirea din minutul 62

  • Portugalia – Germania 2-4
  • Robin Gosens a fost omul meciului

„Nu e de mirare că poţi alerga doar 60 de minute. Tu joci în Italia”, a fost replica neaşteptată a bavarezului, asta după ce Gosens a fost înlocuit în minutul 62, primind un standing ovation din partea fanilor aflaţi pe arena muncheneză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce i-a putut spune Thomas Muller lui Robin Gosens

Replica lui Muller vine în contextul în care Gosens îşi trecuse în cont împotriva Portugaliei lui Cristiano Ronaldo un gol şi un assist. Mai mult, el a fost declarat şi omul meciului de către UEFA.

Reclamă

Gosens a surprins după meci şi nu i-a mai cerut lui Cristiano Ronaldo să facă schimbul de tricouri. „Am încercat să dăm totul atât în atac, cât și în apărare. Sunt fericit că am câștigat meciul. Nu i-am mai cerut tricoul lui Cristiano Ronaldo. Am vrut să mă bucur de această victorie și de această seară”, a spus Gosens, citat de Football Italia.

Robin Gosens şi-a luat revanşa după ce a fost umilit de Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo este eroul unei întâmplări povestite de Robin Gosens în autobiografia sa. Fotbalistul german al Atalantei susţine că i-a cerut tricoul lui Ronaldo după un meci jucat între Atalanta şi Juventus, dar a fost uimit de aroganţa portughezului.

Reclamă

„După fluierul final, am mers la el şi nici măcar nu m-am bucurat de victorie, dar Ronaldo nu a acceptat. L-am întrebat: ‘Cristiano, pot să primesc tricoul tău?’. Nici măcar nu m-a privit. A zis doar: ‘Nu!’. Mă înroşisem, eram complet ruşinat. Am plecat, mă simţeam mic.

Cunoaşteţi acel sentiment când faci ceva ruşinos şi te uiţi în jurul tău să vezi dacă a mai observat cineva? Aşa m-am simţit eu atunci şi am încercat să ascund”, a dezvăluit Gosens, citat de goal.com.

Momentul a avut loc în sferturile Cupei Italiei din sezonul 2018-2019, atunci când Atalanta s-a impus clar, cu 3-0. Între timp, Atalanta a devenit o adevărată forţă în Serie A.

Reclamă 4 / 0/3

Portugalia – Germania 2-4 | Robin Gosens, gol şi assist

Portugalia, deţinătoarea trofeului, a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 4-2 (2-1), de selecţionata Germaniei, într-un meci disputat la Munchen, în grupa F a Campionatului European. Lusitanii au condus cu 1-0, iar primele două goluri ale germanilor au fost marcate de portughezi în propria poartă.

Au marcat: Ronaldo ’15, Diogo Jota ’67 / Ruben Dias ’35 (autogol), Guerreiro ’39 (autogol), Havertz ’51, Gosens ’60.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
AntenaPLAY • 25 mart., 11:52
„Te-ai întoarce în Liga Portugal?” Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut clar cu Germania
Fotbal extern • 24 mart., 11:11
Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut cu Germania: „Nivelul e necruțător! Nu am făcut ce trebuia!”
Franţa - Germania 0-2! Nemţii nu au milă de naţionala lui Mbappe. Anglia - Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Fotbal extern • 23 mart., 23:40
Franţa – Germania 0-2! Nemţii nu au avut milă de naţionala lui Mbappe. Anglia – Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Germania, gol după şapte secunde în duelul "de foc" cu Franţa
Fotbal extern • 23 mart., 22:25
Germania, gol după şapte secunde în duelul „de foc” cu Franţa! Execuţie magistrală a atacantului de 100 de milioane de euro
Gabi Torje ştie ce urmează pentru Adrian Mazilu, după golul de senzaţie cu Germania
Echipa naţională • 23 mart., 18:28
Gabi Torje ştie ce urmează pentru Adrian Mazilu, după golul de senzaţie cu Germania: „Au plătit 3 milioane ca să scutească 20!”