Închide meniul

Ciprian Marica şi Victor Piţurcă, contre în direct după Anglia – Danemarca 2-1. „Strigător la cer, viciere de rezultat”/”A fost penalty”

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 iulie 2021, 9:48

Ciprian Marica şi Victor Piţurcă, contre în direct după Anglia – Danemarca 2-1. „Strigător la cer, viciere de rezultat/A fost penalty

Scandal înainte de finala Euro 2020

Profimediaimages

  • Anglia – Danemarca 2-1
  • Victor Piţurcă şi Ciprian Marica, discuţii în contradictoriu

Marica este convins că arbitrul Danny Makkelie a gafat grav după ce a acordat penalty la intervenţia lui Maehle la Sterling. Nu îşi explică de ce, din cabina VAR, nu i s-a cerut să revadă faza.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Marica şi Victor Piţurcă, contre în direct după Anglia – Danemarca 2-1

Dacă ăsta e penalty, și cu VAR, atunci nu mai am pretenții de la arbitrii români! Nu văd nici măcar o atingere, nu îl jenează, nu îi tremură piciorul! Să nu verifice faza mi se pare strigător la cer. Consider că este o viciere de rezultat, din păcate Anglia merge mai departe cu o fază controversată.

Anglia, per total, nu a impresionat nici în grupe, nu a jucat deloc spectaculos, doar cu Ucraina a jucat bine. Trist că se termină așa acest joc, păcat, pentru că danezii au muncit să fie aici. Să fii eliminat pentru o astfel de decizie a arbitrului, care nici măcar nu consultă VAR-ul, mi se pare bizar…”, a spus Marica, potrivit prosport.ro.

Reclamă

Fostul selecţioner al reprezentativei tricolore are o cu totul altă părere. Piţurcă este sigur că brigada de arbitri de pe Wembley, din care a făcut parte şi Ovidiu Haţegan, a procedat corect în minutul 104.

Eu cred că a fost penalty, în primul rând pentru că l-a dat arbitrul. Atunci nu mai contează ce zice lumea. Am văzut multe faze de genul ăsta când Ciprian juca. Faza s-a derulat cu o rapiditate extraordinară. El a fost atins, se vede clar, probabil asta a fost părere celor de la VAR. Se vede foarte clar!”, a Victor Pițurcă.

Reclamă

Danezii au pus tunurile pe arbitraj după eşecul cu Anglia

Nu am văzut să fi fost penalty. Este foarte clar că Sterling îşi lasă piciorul în spate şi cade. Una este să pierzi un meci, asta se poate întâmpla, dar nu în aşa fel… Au fost multe lucruri care au mers împotriva noastră.

Am revăzut faza şi pot spune că este un penalty care nu trebuia dat. Au fost două mingi pe teren timp la acea fază. Este foarte deranjant”, a reacționat selecţionerul Danemarcei, Kasper Hjulmand.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! I-a lăsat pe catalani în inferioritate numerică! Reacţia spaniolilor 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 22:22 LIVE VIDEOSouthampton – Preston se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 22:10 LIVE VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 21:55 LIVE TEXTBarcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid se joacă ACUM! Istvan Kovacs l-a eliminat pe Araujo 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB Vezi toate știrile
Pe același subiect
"A fost Steaua o echipă ajutată de sistem?" Victor Pițurcă a vrut să pună definitiv capăt controverselor
Fotbal intern • 14 apr., 10:53
„A fost Steaua o echipă ajutată de sistem?” Victor Pițurcă a vrut să pună definitiv capăt controverselor: „Adevărul adevărat!”
Fiul milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România, "prins" cu o altă femeie!
Diverse • 13 apr., 16:55
FOTO
Fiul milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România, „prins” cu o altă femeie!
Victor Piţurcă a pronunţat numele a 7 jucători români care au fost "mai mari" decât Gică Hagi şi Dobrin
Fotbal • 12 apr., 20:04
Victor Piţurcă a pronunţat numele a 7 jucători români care au fost „mai mari” decât Gică Hagi şi Dobrin: „Costau 50.000.000!”
Victor Pițurcă a făcut praf vedetele din Liga 1
Liga 1 • 12 apr., 17:58
„E glumă? Rrahmani nu e mare atacant!” Victor Pițurcă a pus tunurile pe vedetele din Liga 1! Pe cine a atacat fostul selecționer
Victor Piţurcă, dezvăluire neaşteptată despre plecarea de la naţională
Echipa naţională • 12 apr., 10:41
Victor Piţurcă, dezvăluire neaşteptată: „Dacă ştiam că vine Iordănescu, nu mai plecam de la naţională! Trăgea sforile să revină!”