Închide meniul

Cornel Dinu a dat de pământ cu Răzvan Burleanu după scandalul „VIP” de pe Arena Națională: „Numai găști puse pe tâlhărie! Impostori”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 iunie 2021, 21:54

Cornel Dinu a dat de pământ cu Răzvan Burleanu după scandalul „VIP de pe Arena Națională: „Numai găști puse pe tâlhărie! Impostori

MMA / Niros Foto via Hepta

Cornel Dinu a dat de pământ cu Răzvan Burleanu

Cornel Dinu a dat de pământ cu Răzvan Burleanu. La primul meci din istoria Euro disputat în România, oficialii FRF și mai mulți oameni politici au ocupat locuri la VIP. În schimb, legendele fotbalului nostru au stat la tribuna a doua. Toate astea în condițiile în care Gică Hagi, Gică Popescu și Dorinel Munteanu sunt cei mai selecționați jucători din istoria echipei naționale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cornel Dinu a dat de pământ cu Răzvan Burleanu

Cornel Dinu nu a fost surprins de umilința la care au fost supuși Hagi, Popescu și Dorinel. „Mister” îi consideră impostori pe Răzvan Burleanu și restul conducătorilor din fotbalul românesc.

„La ce e în România, e total normal. Păi, în România mai există vreun respect? Sunt dărâmat pur și simplu. Acum sunt niște găști infernale puse numai pe tâlhărie și pe distrugerea tradițiilor neamului românesc. Eu îi consider vinovați într-un fel pe ei. Am fost și eu sunat și invitat la meci și am explicat că eu nu merg la asemenea meciuri și nu am nimic în comun cu asemenea impostori care conduc fotbalul românesc.

Aceeași reacție trebuia să o aibă și Gică Popescu și Gică Hagi. Le găsesc o scuză, s-au dus pentru că sunt mari iubitori de fotbal, dar cu asemenea derbedei în tribună nu ai ce să cauți dacă ai un dram de onoare și de demnitate! Au o scuză, dar nu poți să stai cu veneticii ăștia.

În trecut, am fost și eu sunat de către Mihai Stoichiță că vrea Răzvan Burleanu să colaborez cu el și i-am spus că eu nu colaborez cu impostorii. Zilele trecute, m-a sunat secretara lui să merg la meci”, a declarat Cornel Dinu, la Pro Sport.

Reclamă

La VIP au stat mai mulţi oameni politici precum Ludovic Orban, Anca Dragu, Dan Barna sau Nicuşor Dan, pe lângă oficialii FRF Răzvan Burleanu sau Mihai Stoichiţă.

Toți cei care au avut locuri la VIP au beneficiat de un protocol de lux. A fost amenajat un restaurant, în care toate oficialitățile au avut parte de mâncare și băutură la discreție.

Gică Hagi, Gică Popescu și Dorinel Munteanu, umiliți pe Arena Națională

Gheorghe Popescu a declarat că se aştepta să primească alt bilet, la oficială. „În protocolul cu UEFA, s-a acordat o cotă-parte de 700 de bilete Primăriei. Atât! Ulterior, aceste 700 de bilete au fost împărţite, jumătate-jumătate, între Primărie şi Guvern. Şi am cumpărat pentru prieteni din cota Guvernului, toate erau la tribuna a II-a”, a declarat Popescu pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Şi Dorinel Munteanu a spus că a fost deranjat de faptul că nu a primit bilet la oficială, subliniind că a luat în considerare chiar să nu mai meargă la meci.

Gheorghe Hagi a afirmat la rândul său că a încercat să se bucure de meci și să ignore alte aspecte: „N-am o problemă. Am vrut să văd meciul, am stat unde am avut loc, mi-a plăcut partida, atât pot să spun. În rest, n-am nimic de comentat”.

 

 

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB Vezi toate știrile
Citește și