Închide meniul

„Era dus! A făcut stop cardiac!” Noi detalii cutremurătoare despre momentele în care Eriksen a fost resuscitat: „Este treaz acum! Inima îi bate din nou!”

Antena Sport Publicat: 13 iunie 2021, 17:54

„Era dus! A făcut stop cardiac! Noi detalii cutremurătoare despre momentele în care Eriksen a fost resuscitat: „Este treaz acum! Inima îi bate din nou!

Christian Eriksen, momente dramatice la Euro 2020 / Foto: Profimedia

Christian Eriksen, momente dramatice la Euro 2020 / Foto: Profimedia

  • Noi dezvăluiri despre starea lui Eriksen
  • Fotbalistul a făcut stop cardiac

Martin Boesen, noi detalii despre Eriksen. Medicul naţionalei Danemarcei a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că fotbalistul Christian Eriksen a suferit un stop cardiac şi este în continuare în spital pentru a se afla cauza problemei, deoarece deocamdată nu există o explicaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu avem o explicaţie cu privire la cauză. Eu nu am văzut live ce s-a întâmplat, am văzut la televizor, la fel ca voi”, a spus Boesen, conform news.ro.

Martin Boesen, noi detalii despre Eriksen: „Era dus! A fost un stop cardiac!”

Întrebat cât de aproape a fost Erikson de moarte, el a răspuns: “Era dus. I-am făcut manevre de resuscitare şi a fost un stop cardiac. Cât de aproape eram noi? Nu ştiu, l-am adus înapoi, a fost destul de rapid. Nu sunt cardiolog, aşa că nu pot spune de ce s-a întâmplat, las asta pe seama experţilor. Acesta este unul dintre motivele pentru care el este încă în spital, ca să se descopere ce s-a întâmplat. El este treaz acum şi răspunde la întrebări relevant şi clar. Inima bate din nou”.

Reclamă

Directorul sportiv Peter Moller a declarat că jucătorii au primit consiliere psihologică sâmbătă seara şi duminică dimineaţa şi că echipa este de acord că a fost greşit să continue meciul în aceeaşi zi, subliniind totodată că nu a existat vreo presiune din partea delegaţilor UEFA.

“Jucătorii au fost foarte deschişi. Unii dintre ei au nevoie să vorbească mult, alţii mai puţin. Am primit ajutor psihologic din exterior, toată lumea şi-a putut exprima sentimentele, am discutat şi toată lumea a fost mulţumită. Am vorbit între noi, iar astăzi aceleaşi persoane au venit la hotel pentru ca jucătorii să îşi exprime gândurile individual. Apreciem ajutorul pe care l-am obţinut  din exterior. Conversaţia cu Christian a avut un impact masiv asupra jucătorilor. I-a motivat foarte mult pe jucători să îl vadă pe Christian pe ecran”, a afirmat Moller, potrivit Football Italia.

Reclamă

Christian Eriksen, la un pas de tragedie la Euro 2020

Christian Eriksen s-a prăbuşit pe teren în minutul 43 al meciului dintre Danemarca și Finlanda, fără să fie lovit de nimeni. Minutele care au urmat au fost dramatice. Medicii l-au resucitat direct pe teren.

Jucătorii, cei din staff şi fanii au izbucnit în plâns, în timp ce fanii se rugau pentru viaţa starului de la Inter. După minute bune, jucătorul a fost scos de pe teren. Colegii din naţionala Danemarcei au făcut un zid în jurul lui Eriksen, pentru ca nu apărea imagini cu jucătorul inconştient.

Pe teren a intrat şi soţia jucătorului. După minute bune, arbitrul englez Anthony Taylor a trimis jucătorii finlandezi la cabine. Meciul a fost suspendat de UEFA, iar Eriksen a fost transportat la spital. Odata ce jucătorul a fost stabilizat, meciul a fost reluat. Christian Eriksen le-a cerut personal fotbaliștilor Danemarcei să continue partida, prin FaceTime, de pe patul de spital.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Christian Eriksen a vorbit la superlativ despre Cristiano Ronaldo
Fotbal extern • 28 dec., 18:35
Christian Eriksen, discurs la superlativ despre Cristiano Ronaldo: „Am fost norocos să joc alături de el”
Christian Eriksen, în lotul preliminar al Danemarcei pentru Cupa Mondială
Campionatul Mondial 2022 • 8 nov., 10:56
Christian Eriksen, în lotul preliminar al Danemarcei pentru Cupa Mondială
Christian Eriksen, în tricoul naționalei Danemarcei
Campionatul Mondial 2022 • 29 sept., 10:17
Danemarca pregătește un protest fără precedent la Campionatul Mondial din Qatar! Decizia radicală luată de naționala lui Christian Eriksen
George Ţucudean şi Christian Eriksen
Fotbal • 22 aug., 17:16
George Ţucudean, uluit că Christian Eriksen a revenit pe teren: „Doamne fereşte, i s-a oprit inima! Eu nu mai jucam pentru nimic în lume”
Christian Eriksen, în amicalul Olanda - Danemarca 4-2
Premier League • 15 iul., 18:05
OFICIAL. Christian Eriksen a fost prezentat la Manchester United: „Este un club special!”