Închide meniul

„Ești conștient că nu ai calitatea celorlalți?” Atac cu talpa la Kylian Mbappe înaintea meciului de la București: „Are un ego excesiv! Mă enervează”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 iunie 2021, 9:46 / Actualizat: 26 iunie 2021, 13:40

„Ești conștient că nu ai calitatea celorlalți? Atac cu talpa la Kylian Mbappe înaintea meciului de la București: „Are un ego excesiv! Mă enervează

Profimedia

Kylian Mbappe, desființat

Fără gol sau vreo pasă decisivă la Euro 2020, Kylian Mbappe a fost desființat după evoluțiile sale din faza grupelor. Jerome Rothen, fost jucător la PSG, nu a avut milă de starul lui Didier Deschamps. Acesta a criticat atitudinea lui Mbappe și a spus că se așteaptă la o contribuție mult mai mare din partea sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe, desființat înaintea meciului de la București

„El este liderul din teren, nu vă faceți griji. Dar, în afara gazonului, Mbappe mă enervează. Cred că Didier Deschamps nu mai poate rezista și asta este o problemă. Este chiar uimitor că îl lasă pe Kylian Mbappe să facă ce vrea. Are un ego excesiv. A fost problematic încă de la începutul Europeanului.

Mă aștept la mai mult din partea lui Kylian Mbappe. Toate lumea crede că este unul dintre cei mai buni jucători din Europa, dar nu te poți mulțumi doar cu o pasă către Benzema și cu un duel fizic câștigat care a dus la golul egalizator al lui Griezmann împotriva Ungariei”, a declarat Jerome Rothen pentru RMC Sports, citat de AS.com.

Kylian Mbappe a avut un gol înscris în poarta Germaniei, însă reușita sa a fost anulată pe motiv de ofsaid. De asemenea, atacantul de 22 de ani se mai poate lăuda cu un penalty obținut în meciul cu Portugalia, transformat ulterior de Karim Benzema.

În urmă cu trei ani, la Campionatul Mondial din 2018, Mbappe a înscris un gol în faza grupelor. În fazele eliminatorii a reușit o „dublă” în optimi împotriva Argentinei și a marcat și în finala contra Croației.

Reclamă

Jerome Rothe, atac cu talpa la Kylian Mbappe: „Ești conștient că nu ai calitatea celorlalți?”

Rothen l-a pus la zid pe Mbappe pentru „încăpățânarea sa” de a executa loviturile libere. Fostul fotbalist consideră că Franța are opțiuni mult mai bune decât Mbappe pentru fazele fixe.

„Ești conștient că nu ai calitatea celorlați la fazele fixe? Poate marchează la antrenamente, dar eu mă uit la toate jocurile lui Mbappe. Își amintește cineva vreo lovitură liberă magnifică din partea lui? În schimb, îmi amintesc de cele ale lui Griezmann, Pogba … Sunt deja doi jucători care execută mai bine decât el, unul stângaci și altul dreptaci. Mbappe ce face? „, a mai spus Jerome Rothen.

Kylian Mbappe are șansa să se revanșeze în meciul de la București din optimile de la Euro 2020, împotriva Elveției. Partida va avea loc luni de la ora 22:00 și poate fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

47 de selecții și 17 goluri are Kylian Mbappe la naționala Franței. Acesta a debutat pentru „Cocoșul Galic” în 2017, reușind să câștige Campionatul Mondial în vara anulului următor.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” Vezi toate știrile
Citește și