Închide meniul

EURO 2020 | 12.500 de spectatori în tribunele Arenei Naționale. Anunț uriaș din partea MTS după discuţiile cu UEFA

Alexandru Ivan Publicat: 29 martie 2021, 14:42

EURO 2020 | 12.500 de spectatori în tribunele Arenei Naționale. Anunț uriaș din partea MTS după discuţiile cu UEFA

FRF.ro

Anunț uriaș cu privire la EURO 2020

  • Anunțul făcut de MTS
  • Este foarte posibil să avem spectatori la EURO

Delegații din partea UEFA i-au prezentat lui Eduard Novak planul pentru desfășurarea EURO 2020 la București, în contextul pandemiei de Covid-19. Potrivit informațiilor oferite ulterior de MTS, meciurile de pe Arena Națională de la CE se vor disputa cel mai probabil cu 12.500 de spectatori în tribune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anunțul făcut de MTS cu privire la EURO 2020

"Invitații au prezentat conceptul medical gândit pentru protecția organizatorilor, voluntarilor, spectatorilor și nu în ultimul rând a staff-ului, aceasta având implicații majore asupra organizării meciurilor, deci și o importanță vitală pentru desfășurarea evenimentului sportiv.  

Un scenariu de ocupare de 25 % din capacitatea stadionului ar însemna un număr de 12.500 spectatori prezenți în tribune, iar siguranța acestora, a sportivilor și organizatorilor rămâne un obiectiv prioritar, alături de cel legat de disputarea fără incidente a meciurilor", se arată în comunicatul emis de MTS pe Facebook.

Reclamă

Meciurile programate pe Arena Națională la EURO 2020

Anul trecut, UEFA a prezentat patru scenarii posibile pentru Campionatul European: stadion deschis la capacitate maximă, deschis cu o capacitate de cel puţin 50%, stadion deschis cu o capacitate între 20-30% sau meciuri cu porţile închise.

Acum, forul european le-a cerut celor 12 țări gazdă să prezinte planurile pentru accesul la stadion. Turneul se va desfășura în perioada 11 iunie-11 iulie 2021.

Reclamă

Bucureștiul este printre cele 12 orașe care vor găzdui meciuri la Campionatul European. Pe Arena Națională se vor juca trei partide din faza grupelor și una din "optimile" de finală.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ionel Ganea, criticat dur de Ioan Andone pentru scandalul cu poliţiştii: "Atât de urât!"
Extra • 23 mart., 10:54
„Chiar în halul ăsta? Opreşte!” Ionel Ganea, criticat dur de Ioan Andone pentru scandalul cu poliţiştii: „Atât de urât!”
România - Irlanda de Nord 1-1
Echipa naţională • 22 mart., 23:41
România – Irlanda de Nord 1-1! „Tricolori” au început drumul spre EURO 2024 cu o remiză pe Arena Naţională
Gică Hagi, Ilie Dumitrescu, Miodrag Belodedici şi Anghel Iordănescu, printre legendele omagiate pe Arena Naţională!
Echipa naţională • 22 mart., 22:18
FOTO
Gică Hagi, Ilie Dumitrescu, Miodrag Belodedici şi Anghel Iordănescu, printre legendele omagiate pe Arena Naţională!
Scandal la meciul FCSB - Sepsi! Ce s-a întâmplat în parcare!
Liga 1 • 17 mart., 22:21
Scandal la meciul FCSB – Sepsi! Ce s-a întâmplat în parcare! Gigi Becali a fost acuzat direct: „A trecut la următorul nivel”
Suma uriaşă încasată de Dan Şucu, după ce derby-ul Rapid - FCSB s-a disputat pe Arena Naţională
Liga 1 • 12 mart., 22:18
Suma uriaşă încasată de Dan Şucu, după ce derby-ul Rapid – FCSB s-a disputat pe Arena Naţională! Fanii vor să repete „isprava”