Închide meniul
UPDATE

EURO 2020 | Anarhie pe străzile din Londra înainte de Italia – Anglia! Ultraşii au invadat arena Wembley şi s-au luat la bătaie cu stewarzii. Comunicatul oficial!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 iulie 2021, 22:28

EURO 2020 | Anarhie pe străzile din Londra înainte de Italia – Anglia! Ultraşii au invadat arena Wembley şi s-au luat la bătaie cu stewarzii. Comunicatul oficial!

Sursa: Twitter

UPDATE: Purtătorul de cuvânt al arenei Wembley a venit cu detalii. „A fost o breşă de securitate, iar un mic grup de oameni a reuşit să intre pe stadion. Stewarzii şi forţele de securitate se ocupă acum de evacuarea acestor persoane. Toţi cei care sunt pe stadion şi nu au bilet vor fi instant daţi afară!„, a precizat acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aproape 60.000 de fani englezi vor fi la finala EURO 2020, însă numărul celor care doreau să asiste la partidă este de zeci de ori mai mare. Astfel, înaintea marii finale, ultraşii au făcut haos la intrarea stadionului Wembley.

Anarhie înainte de Italia – Anglia! Ultraşii au vrut să invadeze Wembley şi s-au luat la bătaie cu stewarzii

Potrivit Le Figaro, zeci de persoane care nu aveau bilete la meci au forţat barajele din jurul stadionului pentru a ajunge în arenă. Stewarzii au încercat disperaţi să îi oprească pe suporteri, unii chiar lovindu-i pe fani.

Reclamă

Au avut loc în zonă şi alte incidente, fanii aruncând cu pietre sau cu cutii de bere!

Nebunie la Londra înainte de Italia – Anglia! Fanii au luat cu asalt intrările pe Wembley cu ore bune înaintea meciului

Haos la Londra înaintea finalei Italia – Anglia. Englezii sunt în delir în aşteptarea meciului care va decide noua campioană de la EURO 2020. Naţionala Angliei are şansa de a câştiga, în premieră, o ediţie de Campionat European. Momentul este cu atât mai special cât gazda finalei va fi chiar stadionul Wembley.

Reclamă 4 / 0/3

Suporterii s-au grăbit să ajungă la legendara arenă. Chiar dacă au fost sfătuiţi să respecte distanţarea socială, mii de fani au împânzit străzile şi nu au ţinut cont de reguli. Potrivit Gazzetta dello Sport, 58.000 de fani ai Angliei au putut să îşi cumpere bilete pentru finala EURO 2020. Italienii lui Roberto Mancini vor fi încurajaţi de numai 6619 ultraşi.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și