Închide meniul

Euro 2020 | Belgia – Portugalia 1-0. Deținătoarea trofeului, eliminată în optimi! Cristiano Ronaldo, neputincios! Belgienii vor înfrunta Italia

Alexandru Ivan Publicat: 27 iunie 2021, 23:55 / Actualizat: 28 iunie 2021, 11:48

Euro 2020 | Belgia – Portugalia 1-0. Deținătoarea trofeului, eliminată în optimi! Cristiano Ronaldo, neputincios! Belgienii vor înfrunta Italia

Profimedia

Cristiano Ronaldo şi Portugalia pleacă acasă de la Euro 2020 după meciul din optimi cu Belgia

  • Un gol fabulos a făcut diferenţa la Sevilla
  • Belgia, parcurs perfect la Euro

Belgia a învins-o cu 1-0 pe Portugalia şi s-a calificat în sferturile de finală de la Euro 2020. Thorgan Hazard l-a eclipsat pe fratele său mai celebru, Eden, şi a marcat singurul gol al meciului de la Sevilla, în minutul 42. Fotbalistul lui Dortmund a prins un şut de excepţie de la 20 de metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Belgia are patru victorii în patru meciuri la turneul final. Mai mult, jucătorii pregătiţi de Roberto Martinez au primit un singur gol şi au marcat opt. Ei vor juca mai departe cu Italia, pe 2 iulie, la Munchen.

LIVE SCORE Belgia – Portugalia 1-0

Final de meci la Sevilla.

Reclamă

Update 23.42: Bară Portugalia! Guerreiro a şutat excelent de la 18 metri de sub privirile lui Witsel, colegul său de la Dortmund.

Reclamă

Update 23.41: Ocazie mare Portugalia! Ruben Dias a trimis cu capul din centrul careului, în urma unui corner. Mingea a fost pe direacţia lui Courtois, care a reuşit să respingă.

Update 23.36: Noi momente tensionate la Sevilla. Pepe l-a faultat dur pe Thorgan Hazard şi a văzut cartonaşul galben. Într-o altă zonă a terenului, Lukaku era întins pe gazon, după ce a fost lovit cu crampoanele în cap, din greşeală.

Reclamă 4 / 0/3

Update 23.28: Bernardo Silva îl îmbrânceşte pe Eden Hazard. Au cedat nervii între jucătorii celor două echipe. Lukaku şi Pepe, cei mai agresivi.

Update 23.21: Ocazie Belgia! Romelu Lukaku şi-a încercat norocul cu o execuţie de la distanţă, dar nu a prins spaţiul porţii.

Update 23.16: Ocazie Portugalia! Cristiano Ronaldo l-a servit ideal pe Diogo Jota, dar mingea şutată de jucătorul lui Liverpool a trecut puţin peste transversală!

Update 23.05: Kevin De Bruyne a reluat jocul, după pauză, dar nu mai poate continua. Este schimbat cu Mertens.

Update 22.45: Kevin De Bruyne a rămas pe gazon! Acuză probleme la gleznă după o intrare dură a lui Palinha.

  • Thorgan Hazard a marcat de 4 ori pentru Belgia de la ultima reuşită a fratelui său, Eden, în tricoul echipei naţionale!

Update 22.42: GOOOL Belgia! Thorgan Hazard, fotbalistul Borussiei Dortmund, a şutat excelent de la 20 de metri. Rui Patricio nu a avut replică.

Reclamă

Profimedia
Profimedia

Update 22.06: Jota a şutat în diagonală, pe lângă poarta lui Courtois. Atacantul lui Liverpool a bifat prima ocazie a meciului.

Update 22.00: A început meciul.

Update: 21.45: O mulţime de vedete se vor afla pe gazon la Sevilla.

Update 21.40: De Bruyne îşi va înfruna colegii de la Manchester City, pe Bernardo Silva şi Ruben Dias.

Update 21.10: Avem echipele de start.

Belgia (3-4-2-1): Courtois – Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen – Meunier, Tielemans, Witsel, T. Hazard – De Bruyne, E. Hazard – Lukaku; Selecţioner: Roberto Martinez

Portugalia (4-3-3): Rui Patricio – Dalot, Pepe, Dias, Guerreiro – Sanches, Palinha, Moutinho – Silva, Ronaldo, Jota; Selecţioner: Fernando Santos

Ştirea iniţială

Belgia – Portugalia va avea loc pe Estadio de la Cartuja din Sevilla. Este cel mai tare meci al zilei la Euro 2020.

Belgia – Portugalia, în optimile Euro 2020

Belgia a făcut parte din grupa B, alături de Danemarca, Finlanda și Rusia. Naționala lui Roberto Martinez a adunat victorii pe linie, având un golaveraj zdrobitor: 7-1.

De cealaltă parte, Portugalia a făcut parte din grupa F, „grupa morții”. Naționala lui Cristiano Ronaldo a adunat 4 puncte, suficiente cât pentru o clasare pe locul al treilea, care a asigurat prezența în optimi.

Ultimul meci direct între Belgia și Portugalia a fost un amical și a avut loc în 2018. S-a terminat atunci 0-0.

În ceea ce privește partidele oficiale, belgienii și portughezii nu s-au mai duelat din 2007, din calificările pentru Euro 2008. Atunci, Portugalia se impunea cu 2-1 la Bruxelles.

Duelul dintre Belgia și Portugalia îi va aduce față în față și pe favoriții la titlul de golgheter de la Euro 2020, Romelu Lukaku și Cristiano Ronaldo. Momentan, starul portughez este lider detașat în clasamentul marcatorilor, cu 5 reușite.

Echipele probabile

Belgia: Courtois; Alderweireld, Boyata, Vertonghen; Meunier, Tielemans, Witsel, T Hazard; E Hazard, Lukaku, De Bruyne
Selecționer: Roberto Martinez

Portugalia: Patricio; Semedo, Dias, Pepe, Guerreiro; Moutinho, Danilo, Sanches; Bernardo, Ronaldo, Jota
Selecționer: Fernando Santos

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Ucraina i-a convins pe bookmakeri! România nu este favorită să treacă de grupe, la EURO 2024
EURO 2024 • 27 mart., 8:06
Ucraina i-a convins pe bookmakeri! România nu este favorită să treacă de grupe, la EURO 2024. Cum arată cotele
Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
AntenaPLAY • 25 mart., 11:52
„Te-ai întoarce în Liga Portugal?” Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Ghinion teribil pentru Thibaut Courtois! Ratează restul sezonului după ce a suferit o nouă accidentare
Fotbal extern • 19 mart., 19:16
Ghinion teribil pentru Thibaut Courtois! Ratează restul sezonului după ce a suferit o nouă accidentare