Închide meniul

Euro 2020 | Romelu Lukaku a răbufnit înainte de Belgia – Portugalia: „Mereu aud asta despre mine. Nu este adevărat!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 iunie 2021, 14:43

Euro 2020 | Romelu Lukaku a răbufnit înainte de Belgia – Portugalia: „Mereu aud asta despre mine. Nu este adevărat!

Profimedia

Romelu Lukaku a răbufnit

Romelu Lukaku s-a săturat să înscrie goluri pe bandă rulantă fără să fie apreciat. Belgianul consideră că este subestimat în comparație cu ceilalți atacanți de top ai Europei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Romelu Lukaku a răbufnit înainte de Belgia – Portugalia

„Am făcut un pas uriaș. Când se vorbește despre Lewandowski, Benzema sau Harry Kane, lumea spune că sunt atacanți de clasă-mondială. Despre mine aud doar că ‘sunt într-o formă bună’. Ei bine, nu este adevărat! Și eu sunt de clasă mondială”, a declarat Romelu Lukaku, în cadrul unei conferințe de presă.

Romelu Lukaku a înscris 30 de goluri pentru Inter în sezonul trecut, în 44 de apariții. A luat și titlul în Serie A, iar acum visează să câștige Euro 2020 ca să demonstreze, o dată pentru totdeauna, nivelul pe care l-a atins.

„A fost important pentru mine că am început să câștig trofee. Titlul din Serie A cu Inter mi-a dat motivație și acum vreau să câștig și cu echipa națională. Ar fi recunoașterea supremă pentru această echipa noastră. Dacă joc prost, voi fi foarte dezamăgit de mine și de echipă, pentru că acum este momentul nostru.

Toate s-a așezat perfect în sezonul trecut. Am muncit foarte mult în ultimii ani și am lucrat sub antrenorul potrivit la momentul potrivit. M-am analizat foarte mult și asta a făcut într-adevăr diferența în a juca mai bine”, a mai spus Romelu Lukaku.

Reclamă

63 de goluri în 96 de meciuri are Romelu Lukaku la naționala Belgiei. Acesta are șansa să-și îmbunătățească palmaresul împotriva Portugaliei, meci care poate fi urmărit duminică de la ora 22:00, LIVE TEXT pe AS.ro. Înaintea duelului, l-a taxat pe Cristiano Ronaldo. 

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și