Închide meniul

EURO 2020 | Christian Eriksen le-a cerut colegilor, de pe patul de spital, să joace meciul cu Finlanda. UEFA, gest uriaş pentru starul danez

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 iunie 2021, 23:59 / Actualizat: 13 iunie 2021, 9:17

EURO 2020 | Christian Eriksen le-a cerut colegilor, de pe patul de spital, să joace meciul cu Finlanda. UEFA, gest uriaş pentru starul danez

Christian Eriksen a semnat cu Brentford

Profimedia

Christian Eriksen le-a cerut colegilor să continue meciul cu Finlanda. Starul danez a avut nevoie de manevre de resuscitare mai multe minute la partida de la Copenhaga. Meciul a fost întrerupt aproape două ore, după ce starul danez s-a prăbuşit în minutul 43 al partidei cu Finlanda. Fotbalistul este acum în spital, în stare stabilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Internaţionalul danez Christian Eriksen a vorbit cu colegii săi şi le-a cerut să joace în această seară meciul cu Finlanda, suspendat după ce el s-a prăbuşit pe teren, informează Football Italia, citând SportStudio.

Christian Eriksen le-a cerut colegilor să continue meciul cu Finlanda

Eriksen a avut o discuţie pe FaceTime cu colegii săi, de pe patul de spital. El le-a spus jucătorilor, care se aflau atunci în vestiar, că se simte mai bine.

Christian Eriksen, desemnat omul meciului de UEFA

UEFA a anunţat, sâmbătă seară, că jucătorul meciului Danemarca – Finlanda, scor 0-1, de la Euro-2020, este danezul Christian Eriksen.

“Starul meciului este Christian Eriksen. Îţi urăm însănătoşire grabnică, Christian”, a notat UEFA, citându-l pe şeful forului continental, Aleksander Ceferin, care a vorbit mai devreme despre Eriksen: “Fotbalul este un joc frumos şi Cristian îl joacă foarte frumos”.

Reclamă

Jocul s-a reluat cu ultimele patru minute ale primei reprize, iar pauza a fost de doar cinci minute. În momentul în care danezii au intrat pe teren pentru încălzire, înainte de reluarea jocului, fotbaliştii finlandezi i-au aplaudat.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și