Închide meniul

EURO 2020 | Concluzia trasă de Joachim Low, înainte de Portugalia – Germania: „Ronaldo poate face mai mult decât să mute nişte sticle!” :)

Antena Sport Publicat: 19 iunie 2021, 9:08

EURO 2020 | Concluzia trasă de Joachim Low, înainte de Portugalia – Germania: „Ronaldo poate face mai mult decât să mute nişte sticle! :)

Sputnik / Maksim Bogodvid via Hepta

Joachim Low va pleca după Camionatul European

  • Portugalia – Germania, cel mai tare meci al zilei de la EURO 2020
  • Concluzia trasă de Joachim Low

Concluzia trasă de Joachim Low, înainte de Portugalia – Germania, are strânsă legătură cu gestul viral făcut de Cristiano Ronaldo la EURO, când a a dat din faţa sa două sticle de Coca – Cola. Portugalia – Germania este cel mai tare meci din etapa a doua de la EURO. După înfrângerea cu Franţa, nemţii vor să învingă Portugalia lui Cristiano Ronaldo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana en-titre a plecat ca din tun la EURO 2020. A învins cu 3-0 Ungaria, iar Cristiano Ronaldo a reuşit o dublă.

Starul portughez a ieşit în evidenţă şi în afara terenul. În timp ce prefaţa confruntarea cu Ungaria, Ronaldo a luat două sticle de Coca-Cola care erau în faţa lui şi le-a mutat. Starul lusitan a arătat o sticlă de apă şi a avut un mesaj categoric: „Apă! Beţi apă!

Reclamă

Filmuleţul a devenit viral şi a provocat un val de reacţii în toată lumea. Şi Joachim Low, selecţionerul Germania, a făcut referire la acest episod, în timp ce prefaţa partida cu Portugalia.

Concluzia trasă de Joachim Low înaintea războiului cu Cristiano Ronaldo

Ronaldo poate face mai mult decât să mute niște sticle. Are foarte multe calități. Lovește la fel de bine mingea și cu dreptul, și cu stângul. Lovește minga excelent și cu capul. Trebuie să fim foarte atenți la el!„, a spus Joachim Low.

Reclamă

UEFA le-a cerut jucătorilor să lase sticlele în pace! Anunț de ultimă oră după gesturile lui Ronaldo și Pogba

UEFA le cere jucătorilor să nu mai îndepărteze sticlele cu băuturi care provin de la sponsori, după gesturile făcute de Cristiano Ronaldo şi Paul Pogba, informează presa internaţională.

Cristiano Ronaldo a fost deranjat de două sticle de Coca-Cola, Paul Pogba de o sticlă de Heineken. Starul naționalei Franței luat sticla de bere la conferinţa de presă şi a mutat-o.

În acest context, UEFA le-a cerut jucătorilor celor 24 de echipe să nu mai mute băuturile de la sponsori. Directorul Euro 2020, Martin Kallen, a declarat că forul a comunicat cu echipele referitor la această problemă.

Reclamă 4 / 0/3

Kallen a subliniat că regulile turneului impun respectarea acordurilor UEFA cu sponsorii, chiar dacă jucătorii cu norme religioase de respectat – aşa cum sa întâmplat cu Pogba – „nu vor avea o sticlă de alcool în faţa lor”.

Citește și:

Coca-Cola şi Heineken se numără printre cei 12 sponsori de nivel înalt ai turneului şi contribuie la veniturile totale ale turneului, de aproape două miliarde de euro.

Cele 24 de federaţii naţionale care participă la Euro 2020 vor împărţi 371 de milioane de euro premii în bani, iar campioana va primi până la 34 de milioane de euro din partea UEFA.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
AntenaPLAY • 25 mart., 11:52
„Te-ai întoarce în Liga Portugal?” Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut clar cu Germania
Fotbal extern • 24 mart., 11:11
Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut cu Germania: „Nivelul e necruțător! Nu am făcut ce trebuia!”
Franţa - Germania 0-2! Nemţii nu au milă de naţionala lui Mbappe. Anglia - Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Fotbal extern • 23 mart., 23:40
Franţa – Germania 0-2! Nemţii nu au avut milă de naţionala lui Mbappe. Anglia – Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Germania, gol după şapte secunde în duelul "de foc" cu Franţa
Fotbal extern • 23 mart., 22:25
Germania, gol după şapte secunde în duelul „de foc” cu Franţa! Execuţie magistrală a atacantului de 100 de milioane de euro