Închide meniul

EURO 2020 | Cristiano Ronaldo a egalat recordul lui Ali Daei şi a intrat definitiv în istoria fotbalului. Performanţă fabuloasă reuşită în Portugalia – Franţa

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 iunie 2021, 23:49

EURO 2020 | Cristiano Ronaldo a egalat recordul lui Ali Daei şi a intrat definitiv în istoria fotbalului. Performanţă fabuloasă reuşită în Portugalia – Franţa

Cristiano Ronaldo

Profimedia

Atacantul de 36 de ani a ajuns la 109 goluri la echipa naţională. Niciun alt jucător nu a reuşit să înscrie de mai multe ori pentru reprezentativa ţării sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a egalat recordul lui Ali Daei

Ali Daei stabilise recordul după ce a punctat de 109 ori în tricoul Iranului. A fost egalat surprinzător! Cristiano Ronaldo a fost de neoprit în această ediţie a Campionatului European.

Cu cele două goluri marcate în super-meciul cu Franţa, Ronaldo a ajuns la cinci reuşite la EURO 2020 şi este golgheterul turneului final. Mai punctase cu Ungaria („dublă” în victoria cu 3-0) şi în cea cu Germania (2-4).

Cristiano Ronaldo l-a felicitat pe Karim Benzema

Karim Benzema a fost felicitat de Cristiano Ronaldo după primul gol marcat pentru naţionala Franţei după o pauză de 5 ani şi 258 de zile.

Reclamă

Cristiano Ronaldo şi Karim Benzema au marcat cele două goluri din prima repriză a meciului Portugalia – Franţa. Foştii colegi de la Real Madrid au marcat din lovitură de pedeapsă. Imediat după ce a marcat, Benzema a fost felicitat chiar de Ronaldo pentru primul gol marcat de la revenirea în naţionala Franţei.

Cei doi au continuat să aibă o atitudine de respect unul faţă de altul şi după ce s-a terminat prima repriză. Ronaldo l-a luat de gât pe Benzema şi a glumit cu fostul său coleg de la Real Madrid.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și