Închide meniul

Euro 2020 | Cristiano Ronaldo, faza serii în Franța – Portugalia 2-2. I-a arătat prietenului Benzema unde să paseze mingea

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 iunie 2021, 8:57

Euro 2020 | Cristiano Ronaldo, faza serii în Franța – Portugalia 2-2. I-a arătat prietenului Benzema unde să paseze mingea

Profimedia

Cristiano Ronaldo, faza serii la Euro 2020

Totul s-a petrecut în minutele de prelungire ale meciului, la scorul de 2-2. Ambele echipe erau calificate la acel rezultat, astfel că Ronaldo s-a asigurat că tabela de marcaj va rămâne neschimbată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo, faza serii la Euro 2020

Faza serii s-a petrecut când Franța se afla în atac, iar Karim Benzema era purtător de balon. Atacantul lui Real Madrid căuta o soluție de transmitere a balonului când Ronaldo, îndreptat cu fața către Benzema, i-a indicat să paseze în spate, la fundașii centrali.

Vârful francezilor s-a conformat și i-a pasat lui Raphael Varane. În cele din urmă s-a terminat 2-2, iar Franța și Portugalia au mers împreună în optimile Euro 2020. Din grupa F s-a mai calificat dramatic și Germania, care a fost la un pas de umilință în fața Ungariei.

INTRĂ AICI PENTRU A VEDEA GESTUL LUI CRISTIANO RONALDO PENRU KARIM BENZEMA

Karim Benzema este jucătorul alături de care Cristiano Ronaldo a jucat cele mai multe partide (342). Aceștia au combinat la 76 de goluri înscrise pentru madrileni. Ambii au fost transferați de Florentino Perez în vara lui 2009, însă drumurile lor s-au despărțit în 2018, când Ronaldo a semnat cu Juventus.

Reclamă

Karim Benzema, felicitat de Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo şi Karim Benzema au marcat cele două goluri din prima repriză a meciului Portugalia – Franţa. Foştii colegi de la Real Madrid au marcat din lovitură de pedeapsă. Imediat după ce a înscris, Benzema a fost felicitat chiar de Ronaldo pentru primul gol marcat de la revenirea în naţionala Franţei.

Cei doi au continuat să aibă o atitudine de respect unul faţă de altul şi după ce s-a terminat prima repriză. Ronaldo l-a luat de gât pe Benzema şi a glumit cu fostul său coleg de la Real Madrid.

Cu golul în poarta campioanei mondiale en-titre, Cristiano Ronaldo a devenit golgheterul Euro 2020. Până la acest meci, starul portughez era la egalitate cu cehul Patrik Schick.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! Vezi toate știrile
Citește și