Închide meniul
Foto

Euro 2020 | Danemarca – Belgia s-a oprit pentru Christian Eriksen! Jucătorii, fanii și arbitrii au aplaudat. Mesaje emoționante din tribună

Alexandru Ivan Publicat: 17 iunie 2021, 19:32

Reclamă
Euro 2020 | Danemarca – Belgia s-a oprit pentru Christian Eriksen! Jucătorii, fanii și arbitrii au aplaudat. Mesaje emoționante din tribună

Profimedia

Danemarca - Belgia, întrerupt pentru Christian Eriksen

Danemarca – Belgia este primul meci pentru danezi după drama lui Christian Eriksen. Naționala nordică n-a reușit să se concentreze la fotbal în a doua repriză a meciului cu Finlanda și a piedut la limită, 0-1. Acum, Danemarca îi promite victoria lui Eriksen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Danemarca – Belgia, întrerupt pentru Christian Eriksen

Jucătorii celor două echipe au întrerupt partida de pe „Parken” în minutul 10, referință la numărul de pe tricou al lui Christian Eriksen, în semn de solidaritate față de jucătorul de 29 de ani.

Suporterii Danemarcei, cât și ai Belgiei, arbitrii, toți jucătorii din teren și de pe bancă, oameni din staff, toți l-au aplaudat pe Christian Eriksen.

Fanii au afișat mesaje pentru Eriksen încă dinainte de startul partidei. Clinica în care jucătorul danez este internat se află în apropierea stadionului „Parken”.

Reclamă
Reclamă 4

Simon Kjaer, discurs emoționant înainte de Danemarca – Belgia

Simon Kjaer e convins că nu va uita niciodată momentele de groază cu Eriksen. Căpitanul și-a lăudat colegii pentru maniera în care au reacționat la incident.

„Au fost câteva zile speciale, în care fotbalul a trecut pe plan secund. Am trăit un șoc care va face parte din mine – din noi – pentru toată viața. Singurul lucru care contează cu adevărat este că Christian este bine! Sunt mândru de cum ne-am comportat ca echipă și că am rămas uniți în aceste momente grele. Sunt foarte recunoscător pentru toată susținerea pe care am primit-o.

Astăzi vom intra pe teren cu Belgia cu Christian în inimile și gândurile noastre! Asta ne oferă liniștea de care aveam nevoie ca să ne putem concentra pe fotbal. Vom juca pentru Christian și ca de obicei pentru toată Danemarca. Asta este cea mai mare motivație pentru noi. Ca întotdeauna, vom da totul”, a declarat Simon Kjaer, înaintea meciului.

Reclamă

Lui Eriksen i se va monta un defibrilator cardiac

Medicii au recomandat ca Eriksen să treacă printr-o intervenție în urma căreia i se va monta un defibrilator cardiac. Mai mult ca sigur, starul danez va trebui să-și agațe ghetele în cui.

„După ce lui Christian i s-au făcut diverase investigaţii, s-a decis că el ar trebui să aibă un ICD (defibrilator). Dispozitivul este necesar după un atac de cord cauzat de tulburări de ritm cardiac. Christian a acceptat soluţia şi planul a fost confirmat de specialişti în plan naţional şi internaţional, care recomandă cu toţii acelaşi tratament. Îi încurajăm pe toţi să le ofere lui Christian şi familiei sale linişte şi intimitate în perioada următoare”, a anunțat Federația Daneză de Fotbal.

Defibrilatorul care-i va fi pus lui Eriksen e un aparat de mici dimensiuni implantat sub clavicula. Va monitoriza în permanență bătăile inimii și va interveni în cazul în care detectează modificări ale ritmului normal. Defibrilatorul are posibilitatea de a reporni inima în cazul în care ritmul de bătai nu mai asigură contracția ventriculară.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și