Închide meniul

Simon Kjaer, discurs emoționant înainte de Danemarca – Belgia: „Vom juca cu Eriksen în inimile noastre!” + Starul lui Inter, pe masa de operație

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 17 iunie 2021, 18:05 / Actualizat: 17 iunie 2021, 22:34

Simon Kjaer, discurs emoționant înainte de Danemarca – Belgia: „Vom juca cu Eriksen în inimile noastre! + Starul lui Inter, pe masa de operație

Profimedia

Simon Kjaer, înainte de Danemarca - Belgia

Simon Kjaer a fost unul dintre eroii dramei lui Christian Eriksen. Căpitanul Danemarcei a fost cel care i-a oferit primul ajutor lui Eriksen, care s-a prăbuşit pe teren în minutul 43 al partidei cu Finlanda.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kjaer a verificat dacă starul lui Inter şi-a înghiţit limba, i-a eliberat căile respiratorii şi l-a întors pe o parte, care este poziţia recomandată în astfel de cazuri dramatice.

Simon Kjaer, cuvinte uriașe pentru Christian Eriksen

Simon Kjaer e convins că nu va uita niciodată momentele de groază cu Eriksen. Căpitanul și-a lăudat colegii pentru maniera în care au reacționat la incident.

„Au fost câteva zile speciale, în care fotbalul a trecut pe plan secund. Am trăit un șoc care va face parte din mine – din noi – pentru toată viața. Singurul lucru care contează cu adevărat este că Christian este bine! Sunt mândru de cum ne-am comportat ca echipă și că am rămas uniți în aceste momente grele. Sunt foarte recunoscător pentru toată susținerea pe care am primit-o.

Astăzi vom intra pe teren cu Belgia cu Christian în inimile și gândurile noastre! Asta ne oferă liniștea de care aveam nevoie ca să ne putem concentra pe fotbal. Vom juca pentru Christian și ca de obicei pentru toată Danemarca. Asta este cea mai mare motivație pentru noi. Ca întotdeauna, vom da totul”, a declarat Simon Kjaer.

Reclamă

După ce au ajuns medicii, Simon Kjaer i-a rugat pe colegii săi să facă zid în jurul lui Eriksen, pentru a-i respecta dreptul la viaţa privată. Mai mult, alături de Kasper Schmeichel, Kjaer a încurajat-o pe soţia lui Eriksen.

Lui Eriksen i se va monta un defibrilator cardiac

Medicii au recomandat ca Eriksen să treacă printr-o intervenție în urma căreia i se va monta un defibrilator cardiac. Mai mult ca sigur, starul danez va trebui să-și agațe ghetele în cui.

„După ce lui Christian i s-au făcut diverase investigaţii, s-a decis că el ar trebui să aibă un ICD (defibrilator). Dispozitivul este necesar după un atac de cord cauzat de tulburări de ritm cardiac. Christian a acceptat soluţia şi planul a fost confirmat de specialişti în plan naţional şi internaţional, care recomandă cu toţii acelaşi tratament. Îi încurajăm pe toţi să le ofere lui Christian şi familiei sale linişte şi intimitate în perioada următoare”, a anunțat Federația Daneză de Fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

Defibrilatorul care-i va fi pus lui Eriksen e un aparat de mici dimensiuni implantat sub clavicula. Va monitoriza în permanență bătăile inimii și va interveni în cazul în care detectează modificări ale ritmului normal. Defibrilatorul are posibilitatea de a reporni inima în cazul în care ritmul de bătai nu mai asigură contracția ventriculară.

Și Daley Blind, fundașul din naționala Olandei, are implantat un defibrilator similar cu cel pe care îl va primi Christian Eriksen. Blind a fost diagnosticat cu probleme la inimă în decembrie 2019.

Recomandări
  • Simon Kjaer, discurs emoționant
  • Eriksen, pe masa de operație

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și