Închide meniul
VIDEO

Euro 2020 | Dubravka a făcut un Karius! Autogol halucinant în Slovacia – Spania

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 iunie 2021, 19:58

Euro 2020 | Dubravka a făcut un Karius! Autogol halucinant în Slovacia – Spania

Profimedia

Dubravka, gafă halucinantă

Spania are nevoie de victorie împotriva Slovaciei pentru a spera în calificarea în optimi. „Furia Roja” a început meciul ca din tun și a obținut un penalty în minutul 12, însă Dubravka a parat execuția lui Morata.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Peste numai câteva minute, portarul slovac avea să devină protagonistul unei gafe halucinante, cea mai mare de până acum de la Euro 2020.

Martin Dubravka, autogol incredibil în Slovacia – Spania

Dubravka a scăpat în poartă o minge extrem de simplă. Sarabia a șutat în transversală, după care balonul a ricoșat în brațele portarului slovac.

Deși mingea nu era pe cadrul porții, acesta a scăpat-o incredibil din mâini și a trimis-o în propria poartă.

Reclamă

VIDEO AICI CU GAFA LUI MARTIN DUBRAVKA

Martin Dubravka a devenit primul portar din istoria Euro care a apărat un penalty și și-a dat un autogol în același meci.

De asemenea, eroarea lui Dubravka a condus la al 7-lea autogol de la Euro 2020. Este ediția cu cele mai multe goluri în proprie poartă din ultimii 20 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

 

Loris Karius, gafe uriașe în finala UEFA Champions League

Gafa lui Dubravka ne-a reamintit de erorile lui Loris Karius din finala UEFA Champions League 2018. Atunci, portarul german a îngropat-o pe Liverpool în meciul cu Real Madrid.

Karius, la o repunere banală în joc, a trimis mingea inexplicabil direct în gheata lui Karim Benzema. Balonul a ricoșat apoi în poarta lui Liverpool.

La câteva zeci de minute mai târziu, Karius a gafat din nou. De această dată, germanul a scăpat în poartă un șut de la distanță al lui Gareth Bale.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival Vezi toate știrile
Citește și