Închide meniul

EURO 2020 | Finlanda – Belgia 0-2 şi Rusia – Danemarca 1-4. Miracol pentru Christian Eriksen! Danezii, în optimi cu ajutorul Belgiei

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 21 iunie 2021, 23:54

EURO 2020 | Finlanda – Belgia 0-2 şi Rusia – Danemarca 1-4. Miracol pentru Christian Eriksen! Danezii, în optimi cu ajutorul Belgiei

Profimedia

Danemarca bucurie

Grupa B de la Euro 2020 s-a terminat cu două meciuri nebune. Belgia a învins Finlanda cu 2-0 şi a adus bucuria danezilor. Aceştia au învins Rusia cu 4-1, dar au avut nevoie şi de ajutorul „diavolilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Danemarca – Ţara Galilor, în optimi, la Euro 2020

Belgia a câştigat grupa, cu maximum de puncte şi va întâlni o echipă de pe locul trei. Danemarca, Finlanda şi Rusia au terminat la egalitate de puncte. S-a făcut un clasament în trei pentru a fi departajate.

Danemarca merge sigur în optimi, unde o va înfrunta pe Ţara Galilor, în timp ce finlandezii aşteaptă terminarea celorlalte grupe pentru o calificare de pe locul trei.

Clasamentul grupei B

1. Belgia 9p (7-1)
2. Danemarca 3p (5-4)
3. Finlanda 3p (1-3)
4. Rusia 3p (2-7)

Reclamă

LIVE SCORE Finlanda – Belgia 0-2 şi Rusia – Danemarca 1-4

Final de meci la Copenhaga şi Sankt Petersburg.

Min 81: GOOOOL Finlanda – Belgia 0-2! Lukaku înscrie cu ajutorul unei devieri. Starul lui Inter are trei reuşite la Euro 2020, la fel ca Ronaldo şi Schick.

Reclamă 4 / 0/3

Min 80: GOOOOL Rusia – Danemarca 1-4! Joakim Maehle a marcat şi el.

Min 78: GOOOOL Rusia – Danemarca 1-3!Andreas Christensen a şutat excelent de la 25 de metri!

Min 76: GOOOOL Finlanda – Belgia 0-1! Portarul Hradecky şi-a împins mingea în propria poartă! Danezii au trecut acum pe locul 2.

  • Dzyuba a egalat recordul de goluri pentru Rusia.

Min 70: GOOOOL Rusia – Danemarca 1-2! Dzyuba a înscris din penalty cu un şut pe centrul porţii. Ruşii speră din nou la calificare.

Reclamă

Min 65: Finlanda – Belgia 0-0. Gol anulat lui Lukaku. La Copenhaga, a fost sărbătoare în tribune, după aflarea veştii. VAR-ul a adus liniştea.

Min 58: GOOOOL Rusia – Danemarca 0-2! Poulsen a înscris şi el în poarta Rusiei. Danezii aşteaptă ca Belgia să învingă Finlanda, pentru a trece pe locul doi.

Min 48: Momente de panică la Copenhaga. Toţi spectatorii şi-au adus aminte de clipele prin care a trecut Christian Eriksen. Fedor Kudryashov şi Pierre-Emile Hojbjerg s-au dat cap în cap! Meciul a fost oprit, pentru ca cei doi să primească îngrijiri medicale.

Min. 45+3: Pauză în ambele meciuri. Finlanda – Belgia 0-0 şi Rusia – Danemarca 0-1.

Min. 38: GOOOL Danemarca! Mikkel Damsgaard a deschis scorul cu o execuţie superbă.

Min. 23: Ocazie Belgia! De Bruyne a centrat în careu, iar nordicii erau la un pas de autogol.

Min. 20: Început modest în ambele meciuri! Dintre cele 4 echipe, Rusia este singura echipă care a expediat un şut pe spaţiul porţii.

Min. 1: Au început meciurile!

Update: Avem echipele de start din Finlanda – Belgia şi Rusia – Danemarca.

Finlanda – Belgia:

Rusia – Danemarca:

Ştirea iniţială

Finlanda – Belgia şi Rusia – Danemarca sunt ultimele confruntări ale Grupei B de la EURO 2020. Belgia este deja calificată în optimile de finală.

Finlanda – Belgia şi Rusia – Danemarca, LIVE SCORE pe AS.ro! „Diavolii” se pregătesc pentru optimi

Belgia este deja calificată în faza următoare a competiţiei, astfel că Roberto Martinez poate pregăti încă de acum confruntarea din optimi.

De partea cealaltă, Finlanda are 3 puncte, iar jocul rezultatelor îi poate trimite pe nordici în optimi. Calculele pentru naţionala lui Markku Kanerva sunt următoarele: merge în optimi direct dacă câştigă, prinde locul 2 dacă face egal, iar Rusia pierde cu Danemarca.

Echipe probabile Finlanda – Belgia:

Rusia – Danemarca. Danezii luptă pentru Christian Eriksen

Danemarca a înregistrat eşecuri în cele două meciuri disputate până acum. Prestaţiile jucătorilor au fost influenţate de ceea ce i s-a întâmplat lui Eriksen. Mijlocaşul în vârstă de 29 de ani a căzut pe teren şi a avut nevoie de minute în şir de resuscitare, la 12 iunie, la meciul cu Finlanda, de pe Stadionul Parken din Copenhaga.

Astfel, danezii vor să îi dedice prima victorie la EURO lui Eriksen. Aceştia au nevoie de victorie pentru a prinde locul 3. Pot prinde chiar şi locul 2, dacă Finlanda pierde cu Rusia.

De partea cealaltă, Rusia are 3 puncte şi stă la mâna ei pentru calificarea în optimile de finală. Calculele sunt simple pentru naţionala lui Stanislav Cherchesov: dacă câştigă, se califică în faza următoare. Dacă face egal, Finlanda trebuie să nu câştige cu Belgia pentru calificare. O înfrângere îi trimite pe ultimul loc. dacă Finlanda nu pierde la scor.

Echipe probabile Rusia – Danemarca:

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! Vezi toate știrile
Citește și