Închide meniul
UPDATE

Scene şocante la Copenhaga! Christian Eriksen şi-a pierdut cunoştinţa. Jucătorul a fost resuscitat pe teren. Starea lui este stabilă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 iunie 2021, 19:52 / Actualizat: 13 iunie 2021, 13:32

Scene şocante la Copenhaga! Christian Eriksen şi-a pierdut cunoştinţa. Jucătorul a fost resuscitat pe teren. Starea lui este stabilă

Profimedia

Christian Eriksen s-a prăbuşit pe teren şi a fost resucitat pe teren

UPDATE 13.06: „În această dimineaţă, am vorbit cu Christian Eriksen, care le-a transmis salutări coechipierilor lui. Starea lui este stabilă şi se află în continuare în spital, pentru a fi supus altor teste medicale. Echipa şi staff-ul au primit asistenţă pentru condiţii de criză şi vom continua să fim alături de ei după incidentul de ieri. (…) Încurajăm pe oricine să trimită mesaje pe adresa federaţiei daneze şi ne asigurăm că acestea vor ajunge la Christian şi la familia lui”, au declarat şefii forului danez într-un comunicat oficial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UPDATE 13.06: Christian Eriksen le-a scris coechipierilor de la Inter Minalo pe grupul lor de WhatsApp. „Sunt bine”, a fost mesajul transmis la 23:00, ora Italiei, transmite jurnalistul Tancredi Palmeri.

UPDATE: Eriksen a avut o discuţie pe FaceTime cu colegii săi, de pe patul de spital. El le-a spus jucătorilor, care se aflau atunci în vestiar, că se simte mai bine.

UPDATE: Federaţia daneză a postat un mesaj pe Twitter, în care a precizat că Eriksen este conştient: “Christian Eriksen este conştient şi este la Righospitalet pentru investigaţii suplimentare”. Christian Eriksen s-a prăbuşit pe teren în prima repriză din Danemarca – Finlanda.

UPDATE: UEFA a confirmat că starul danez a fost stabilizat, după ce a fost transportat la spital.

Reclamă

UPDATE: Eriksen a fost conştient în momentul în care a fost scos de pe teren şi chiar a ridicat mâna.

Reclamă 4 / 0/3

Imagini dramatice la Copenhaga. Christian Eriksen s-a prăbuşit pe teren în minutul 43, fără să fie lovit de nimeni. Eriksen s-a prăbuşit, iar minutele care au urmat au fost dramatice. Medicii l-au resucitat direct pe teren.

Jucătorii, cei din staff şi fanii au izbucnit în plâns., în timp ce fanii se rugau pentru viaţa starului de la Inter. După minute bune, jucătorul a fost scos de pe teren. Colegii din naţionala Danemarcei au făcut un zid în jurul lui Eriksen, pentru ca nu apărea imagini cu jucătorul inconştient.

Christian Eriksen s-a prăbuşit pe teren

Eriksen a fost scos de pe teren pe targă, dar colegii au ascuns trupul fotbalistului cu două mari  pânze de culoare albă. UEFA a decis să suspende meciul.

Pe teren a intrat şi soţia jucătorului.  După minute bune, arbitrul englez Anthony Taylor a trimis jucătorii finlandezi la cabine. Meciul este suspendat de UEFA, iar jucătorul a fost transportat în afara stadionului.

Eriksen a fost scos de pe teren cu targa, aceasta fiind camuflată aproape total de un material alb ţinut în jur de personalul medical, pentru a nu se vedea în interior. Totuşi, în social media au apărut imagini cu Eriksen pe targă, în care jucătorul părea conştient.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și