Închide meniul

Euro 2020 | Jose Mourinho „l-a taxat” pe Didier Deschamps după prăbușirea Franței pe Arena Națională: „Îți vine să te împuști”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 29 iunie 2021, 16:38

Euro 2020 | Jose Mourinho „l-a taxat pe Didier Deschamps după prăbușirea Franței pe Arena Națională: „Îți vine să te împuști

Jose Mourinho i-a taxat pe englezi

Profimedia

Jose Mourinho e de părere că schimbările lui Deschamps au fost mai mult decât neinspirate. „The Special One” a scos în evidență modificarea efectuată de selecționerul francez în minutul 89, când l-a introdus pe Moussa Sissoko în locul lui Antoine Griezmann. „O greșeală la care m-am tot gândit”, a precizat Mourinho.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jose Mourinho „l-a taxat” pe Didier Deschamps

„S-au bucurat prea devreme. În fotbal, trebuie să te bucuri abia după ce se termină meciul. Au jucat fantastic, mai ales maniera în care au întors rezultatul. Primul gol al lui Benzema a fost incredibil. Cel al lui Pogba și mai impresionant. Apoi, cred că s-au relaxat prea mult.

Deschamps a făcut o greșeală la care m-am gândit foarte mult. Când ești într-un meci care poate merge în extra-time, trebuie să fii foarte atent la schimbările pe care le faci. Când îl schimbi pe Griezmann, unul dintre cei mai buni jucători ai tăi, și îl introduci pe Sissoko în minutul 89, asta este o greșeală mare. Daca era un meci pe puncte, fără posibilitatea să existe prelungiri, atunci ar fi fost okay. Elveția a egalat la faza imediat următoare, în minutul 91. Se ajunge în extra-time și îți vine să te împuști pentru că l-ai scos pe Griezmann.

Apoi ai ghinionul să iasă Benzema accidentat și uite așa ai pierdut doi dintre cei mai buni jucători de atac din echipă. În extra-time nu am avut senzația că Franța poate câștiga. Franța nu a avut putere. Deschamps știe că a făcut greșeala aceea, se poate întâmpla oricui. Din astfel de experiențe învățăm. Din punctul meu de vedere, nu scoți unul dintre cei mai buni jucători când ai posibilitatea ca meciul să meargă în extra-time”, a declarat Jose Mourinho, pentru talkSport.

Reclamă

După eșecul de la Euro 2020, Didier Deschamps are șanse minime să continue pe banca naționalei Franței. Potrivit presei din Hexagon, favorit să-i ia locul este Zinedine Zidane.

Franţa – Elveţia 3-3 (4-5 d.l.p)

Franţa – Elveţia a fost plin de dramatism. Elveţienii s-au calificat după loteria loviturilor de departajare de la 11 metri.

Campioana mondială Franţa a fost eliminată, luni, în optimile de finală ale EURO 2020, după ce a fost învinsă, pe Arena Naţională, la loviturile de departajare, de selecţionata Elveţiei, scor 5-4, în optimile competiţiei.

Reclamă 4 / 0/3

La finalul celor 90 de minute de joc şi a prelungirilor, scorul a fost egal, 3-3.

Pentru Franţa au marcat Karim Benzema ’57, ’59 şi Paul Pogba ’75, iar pentru Elveţia au punctat Haris Seferovic ’15 şi ’81 şi Mario Gavranovic ’90. În minutul 55, elveţianul Ricardo Rodriguez a ratat un penalty. Elveţienii au avut un gol anulat pe motiv de ofsaid în minutul 84.

La loviturile de departajare pentru Franţa au transformat Pogba, Giroud, Thuram, Kimpembe, iar Mbappe a ratat. Pentru Elveţia au transformat Gavranovic, Schar, Akanji, Vargas, Mehmedi.

În sferturile de finală, Elveţia va evolua contra Spaniei, care a eliminat Croaţia, scor 5-3.

 

 

 

Reclamă

 

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și