Închide meniul

EURO 2020 | Lovitură dură primită de Deschamps! Un star s-a accidentat şi nu va mai juca la EURO! Anunţul făcut de L’Equipe

Antena Sport Publicat: 21 iunie 2021, 14:30

Reclamă
EURO 2020 | Lovitură dură primită de Deschamps! Un star s-a accidentat şi nu va mai juca la EURO! Anunţul făcut de LEquipe

Profimedia

Ousmane Dembele, OUT de la EURO 2020

Ousmane Dembele s-a accidentat în meciul cu Ungaria, nu va mai evolua la această ediţie a Euro-2020 şi va părăsi cantonamentul Franţei, informează lequipe.fr. Iniţial, el a fost considerat indsponibil doar pentru meciul cu Portugalia, de miercuri, însă controlul efectuat a relevat o accidentare mai gravă, care presupune cel puţin o pauză de trei săptămâni pentru jucătorul FC Barcelona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ousmane Dembele, OUT de la EURO 2020

La meciul cu Ungaria de sâmbătă (1-1), Dembele a fost victima unei „lovituri la tendonul unui genunchi”, conform selecţionerului Didier Deschamps. Jucătorul FC Barcelona a intrat pe teren în minutul 57, în locul lui Rabiot şi a rezistat doar o jumătate de oră pe teren, fiind înlocuit de Lamer, în minutul 87.

Franţa este lider în clasamentul Grupei F după două etape, cu patru puncte. Germania şi Portugalia urmează în clasament, cu câte trei puncte, iar Ungaria ocupă locul 4, cu un punct.

Acuzaţii de rasism după Ungaria – Franţa!

Aceste sunete au fost imperceptibile pentru mulţi spectatori, având în vedere zgomotul asurzitor al celor 56.000 de fani prezenţi pe Puskas Arena, dar mai multe persoane, inclusiv fotografi, au raportat aceste incidente.

Ungaria a condus prin golul marcat de Fiola ‘45+2. Francezii au egalat prin Griezmann ’66.

Reclamă
Reclamă 4

În ceea ce priveşte meciul Ungaria-Franţa, de sâmbătă, mai multe persoane au auzit strigăte de maimuţă în sectorul ocupat de ultrasii maghiari. Totuşi, zgomotul celor 56.000 de spectatori de pe Puskas Arena a făcut ca aceste scandări rasiste să nu fie predominante.

Ungaria a adoptat, marţi, un text care interzice „promovarea” homosexualităţii în rândul minorilor, cauzând îngrijorarea apărătorilor drepturilor LGBT, în timp ce guvernul lui Viktor Orban creşte restricţiile cu privire la aceste comunităţi.

Reclamă

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:43

Edi Iordănescu, în TOPUL selecționerilor de la EURO 2024! I-a depășit pe Luciano Spaletti și Didier Deschamps

18:38

Verdictul specialistului la faza penalty-ului obţinut de Ianis Hagi cu Slovacia: „I-am auzit pe alţii că au spus asta!”

18:13

Gabriela Ruse și Anca Totoni, pe tabloul principal de la Wimbledon! Calificare de senzație pentru cele două românce

17:56

Olandezii, derapaj la adresa lui Radu Drăgușin înainte de meciul cu România: „Stil feminin!”

17:27

VideoAlexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 iunie

17:25

Primul arbitru „dat afară” de la EURO 2024! UEFA nu a avut milă! E OUT după meciurile din faza grupelor

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și