Închide meniul

Euro 2020 | Mbappe și Benzema, ghinioniștii serii în Franța – Germania 1-0! Starurile lui Deschamps au avut două goluri anulate

Alexandru Ivan Publicat: 16 iunie 2021, 0:11

Euro 2020 | Mbappe și Benzema, ghinioniștii serii în Franța – Germania 1-0! Starurile lui Deschamps au avut două goluri anulate

Profimedia

Două goluri anulat pentru Franța în meciul cu Germania

  • Franța, două goluri anulate în derby-ul cu Germania
  • Mbappe și Benzema, ghinioniștii serii

Franța  s-a impus cu 1-0 împotriva Germaniei, dar diferența de scor putea fi mai mare. Mbappe și Benzema au avut câte un gol anulat. De fiecare dată pentru același motiv, ofsaid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Franța, două goluri anulate în derby-ul cu Germania

Mbappe a primit balonul în flancul stâng, de la Paul Pogba, și nu s-a oprit până în poartă. Starul lui PSG i-a amețit pe fundașii germani și a șutat necruțător pentru Neuer. Din păcate pentru Mbappe, s-a semnalizat ulterior ofsaid la poziția în care a primit balonul inițial.

Kylian Mbappe a fost implicat și în golul anulat al lui Benzema. Tot starul lui PSG a fost cel care a primit mingea în profunzime și tot Paul Pogba a fost la serviciu. Mbappe s-a dus până în poartă, unde i-a oferit balonul lui Benzema, care a îndeplinit ulterior o simplă formalitate. Și de această dată însă, a fost ofsaid la Kylian Mbappe și gol anulat pentru Franța.

Reclamă

Pentru Benzema ar fi fost primul gol pentru Franța de la revenirea la echipa națională. Atacantul lui Real Madrid a absentat în perioada 2015-2021 din cauza unui conflict intern.

Reclamă

De altfel, atacanții Franței au avut ghinion toată seara. Jucătorii lui Deschamps n-au reușit să înscrie, dar a făcut-o Mats Hummels, în proprie poartă.

S-a terminat 1-0 pentru Franța, iar Les Bleus pornesc perfect în drumul spre coroana europeană. Spania a fost ultima echipă care a reușit să câștige Euro imediat după succesul de la Cupa Mondială.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut clar cu Germania
Fotbal extern • 24 mart., 11:11
Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut cu Germania: „Nivelul e necruțător! Nu am făcut ce trebuia!”
Franţa - Germania 0-2! Nemţii nu au milă de naţionala lui Mbappe. Anglia - Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Fotbal extern • 23 mart., 23:40
Franţa – Germania 0-2! Nemţii nu au avut milă de naţionala lui Mbappe. Anglia – Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Germania, gol după şapte secunde în duelul "de foc" cu Franţa
Fotbal extern • 23 mart., 22:25
Germania, gol după şapte secunde în duelul „de foc” cu Franţa! Execuţie magistrală a atacantului de 100 de milioane de euro
Gabi Torje ştie ce urmează pentru Adrian Mazilu, după golul de senzaţie cu Germania
Echipa naţională • 23 mart., 18:28
Gabi Torje ştie ce urmează pentru Adrian Mazilu, după golul de senzaţie cu Germania: „Au plătit 3 milioane ca să scutească 20!”