Închide meniul

Euro 2020 | Polonia – Slovacia 1-2. Skriniar a adus victoria pentru slovaci cu un gol superb. Umilință pentru echipa lui Lewandowski

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 iunie 2021, 18:55 / Actualizat: 14 iunie 2021, 20:56

Euro 2020 | Polonia – Slovacia 1-2. Skriniar a adus victoria pentru slovaci cu un gol superb. Umilință pentru echipa lui Lewandowski

Profimedia

Polonia - Slovacia 1-2

Polonia – Slovacia 1-2

Min 90: S-a terminat meciul! Slovacia s-a impus cu 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Min 69 : GOOOOL Slovacia! Skriniar a marcat cu un şut d ela marginea careului.

Min 62: Krychowiak a văzut al doilea galben după un fault dur. Ovidiu Hațegan a dictat prima eliminare de la Euro 2020.

Min 46: GOOOL Polonia! Karol Linetty a adus egalarea pentru polonezi după o pasă furnizată de Maciej Rybus.

Min. 18: GOOOL Slovacia! Mak a luat o acţiune pe cont propriu, a şutat la colţul scurt, mingea din bară l-a lovit în spate pe Szczesny şi a intrat în poartă.

Reclamă

Min 1:  A început meciul dintre Polonia și Slovacia!

Polonia: Szczesny – Bereszynski, Glik, Bednarek, Rybus – Linetty, Krychowiak, Klich – Jozwiak, Lewandowski, Zielinski

Reclamă 4 / 0/3

Slovacia: Dubravka – Pekarik, Satka, Skriniar, Hubocan – Karaslin, Kucka, Hromada, Mak – Duda, Hamsik

Polonia – Slovacia este prima confruntare din grupa E de la Euro 2020. Duelul va avea loc pe „Gazprom Arena” din Saint Petersburg, începând cu ora 19:00.

Ovidiu Haţegan va fi la centru în confruntarea dintre Polonia şi Slovacia. Acesta va fi ajutat de Radu Ghinguleac şi Sebastian Gheorghe. Rezervă va fi Istvan Kovacs.

Au trecut 9 ani de la momentul în care Robert Lewandowski a marcat primul gol la Euro 2012. Atacantul, care a devenit între timp unul dintre cei mai buni fotbalişti ai lumii, este asul din mâneca al lui Paulo Sousa.

Campion în Germania cu Bayern, vârful polonez a fost o adevărată „maşinărie de goluri”. A marcat de 41 de ori în doar 29 de meciuri şi a doborât recordul legendarului Gerd Muller.

„E vorba despre mental, despre concentrare. Nu putem face greşeli”, a spus selecţionerul Poloniei.

Reclamă

De partea cealaltă, Slovacia mizează pe vedetele Milan Skriniar, campion cu Inter în Italia, şi Marek Hamsik, legenda lui Napoli.

„Este o provocare uriaşă, nu doar pentru mine, ci şi pentru echipă. Sper ca ceilalţi să mă ajute”, a spus fundaşul Lubomir Satka.

Echipele probabile:

Polonia: Szczesny – Bereszynski, Glik, Bednarek – Jozwiak, Krychowiak, Moder, Puchacz – Klich, Zielinski – Lewandowski
Selecționer: Paulo Sousa

Slovacia: Dubravka – Pekarik, Satka, Skriniar, Hubocan – Kucka, Hromada – Haraslín, Hamsik, Mak – Duda
Selecționer: Stefan Tarkovic

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! Vezi toate știrile
Citește și