Închide meniul

EURO 2020 | Portugalia – Germania 2-4. Meci nebun la Munchen! Ronaldo a deschis scorul, apoi nemţii au făcut show. Cum arată clasamentul în „grupa morţii”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 19 iunie 2021, 20:50

EURO 2020 | Portugalia – Germania 2-4. Meci nebun la Munchen! Ronaldo a deschis scorul, apoi nemţii au făcut show. Cum arată clasamentul în „grupa morţii

Profimedia

Germania a învins Portugalia cu 4-2 la capătul celui mai nebun meci de până acum de la Euro 2020. Ronaldo a deschis scorul în minutul 15. Apoi nemţii au marcat de patru ori la rând. Primele două reuşite au venit cu ajutorul adversarilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ruben Dias, în mintul 35, şi Guerreiro, în minutul 39, au înscris în propria poartă. După pauză, au punctat Havert, în minutul 51, şi Gosens, în minutul 60. Jota a stabilit scorul final din pasa lui Ronaldo, în minutul 67.

Germania este coşmarul Portugaliei. A învins-o de cinci ori la rând la turneele finale. De asemenea, Portugalia a devenit prima campioană en-titre care primeşte patru goluri într-un meci la următorul turneu final al Campionatului European.

După rezultatele de astăzi, Franţa este prima în „grupa morţii”, deşi a reuşit doar un egal cu Ungaria. „Cocoşii” au patru puncte. Sunt urmaţi de Portugalia şi Germania, cu câte 3 puncte, în timp ce maghiarii au 1 punct, dar şi ei sunt cărţile calificării.

Clasamentul grupei F

Reclamă

1. Franţa 4p (2-1)
2. Portugalia 3p (5-4)
3. Germania 3p (4-3)
4. Ungaria 1p (1-4)

LIVE SCORE | Portugalia – Germania 2-4

Ronaldo şi Kroos, foşti colegi la Real Madrid, au oferit cel mai important moment după final.

Reclamă 4 / 0/3

Final de meci la Munchen.

Min 80: Bară Portugalia! Scorul putea deveni 3-4. Renato Sanchez l-a lăsat fără replică pe Neuer.

Min 66: GOOOL Portugalia! Jota a împins mingea în plasă aproape de pe linia porţii, din pasa lui Ronaldo.

Min 60: GOOOL Germania! Gosens a mărit avantajul nemţilor la Munchen.

Min. 51: GOOOL Germania! Havertz a marcat pentru nemţi.

Reclamă

Min. 45+4: Pauză la Munchen! Germania o conduce pe Portugalia cu 2-1.

UEFA a revenit şi a confirmat că nu a fost gol marcat de Havertz pentru 1-1, ci un autogol al lui Ruben Dias! Premieră la Euro! Portugalia, prima echipă care îşi dă două autogoluri în acelaşi meci!

Min 39: GOOOL Germania! Guerreiro şi-a trimis în propria poartă!

Min. 35: GOOOL Germania! Havertz a egalat pentru nemţi. Superstarul lui Chelsea a marcat din pasa superbă a lui Gosens.

Min. 15: GOOOL Portugalia! Cristiano Ronaldo a deschis scorul din pasa lui Jota. Superstarul lusitan a marcat în premieră împotriva nemţilor.

Min. 5: Gosens a marcat superb, însă golul său a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Min. 1: A început meciul!

Update: Avem echipele de start ale Portugaliei şi Germaniei.

Portugalia (4-2-3-1): Rui Patricio – Semedo, Ruben Dias, Pepe, Guerreiro – Carvalho, Pereira – Bernardo Silva, Bruno Fernandes, Diogo Jota – Cristiano Ronaldo

Germania (3-4-2-1): Neuer – Ginter, Hummels, Rudiger – Kimmich, Gundogan, Kroos, Gosens – Havertz, Muller – Gnabry

Ştirea iniţială

Portugalia – Germania este capul de afiş al zilei de la EURO 2020. Partida are o miză uriaşă pentru ambele echipe.

Cristiano Ronaldo&co se pot califica în optimile de finală la EURO 2020

Portugalia a debutat excelent la EURO 2020, scor 3-0 cu Ungaria. Raphael Guerreiro, cu o execuţie superbă, şi Cristiano Ronaldo, autorul unei „duble”, au marcat pentru lusitani, care sunt doar la un pas de optimile de finală. În cazul unui succes, campioana en-titre de la EURO va ajunge în faza următoare a competiţiei după două meciuri disputate.

Germania, obligată să învingă Portugalia

De partea cealaltă, Germania a pierdut primul meci de la turneul final, scor 0-1 cu Franţa. Nemţii au înregistrat un eşec după ce Mats Hummels şi-a băgat mingea în propria poartă. „Die Mannschaft” are nevoie de victorie pentru a spera la optimi. În caz contrar, fostei campioane mondiale îi mai rămâne varianta calificării ca una dintre cele mai bune echipe de pe locul 3.

„Ronaldo poate face mai mult decât să mute niște sticle. Are foarte multe calități. Lovește la fel de bine mingea și cu dreptul, și cu stângul. Lovește minga excelent și cu capul. Trebuie să fim foarte atenți la el!”, a spus Joachim Low, înainte de meciul cu Portugalia.

Echipe probabile: 

Citește și:

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. De Moura şi-a dat autogol, Selmani a egalat! „Câinii” au ratat un penalty şi au avut un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” Vezi toate știrile
Citește și