Închide meniul

EURO 2020 | Reacţia lui Gică Popescu, după ce Arena Naţională a fost inundată. Ce a spus despre starea gazonului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 iunie 2021, 18:26

EURO 2020 | Reacţia lui Gică Popescu, după ce Arena Naţională a fost inundată. Ce a spus despre starea gazonului

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gică Popescu

Gică Popescu e de părere că gazonul se va prezenta în cele mai bune condiţii la ora meciului dintre Austria şi Macedonia de Nord.  Popescu a fost prezent la finala Ligii Elitelor şi a vorbit în calitate de consilier al premierului României pe problemele legate de organizarea Campionatului European la București.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu: „De trei ani și jumătate aștept acest moment

”De trei ani și jumătate aștept acest moment, suntem pregătiți 100% pentru a primi oaspeții care vor veni la București. Din păcate, vom avea suporteri doar în proporție de 25% din capacitate.

Sperăm să avem parte de un timp mai bun. A fost o ploaie torențială sâmbătă, care a cauzat acele probleme la Arena Națională. Sunt convins că gazonul va arăta foarte bine”, a spus Gică Popescu.

Arena Naţională a fost inundată de potopul din Bucureşti

Cu 24 de ore înaintea meciului, cel mai mare stadion al ţării a fost inundat de potopul din Bucureşti, iar Austria şi-a anulat antrenamentul. Fotbaliştii nu s-au supărat şi au făcut haz de necaz.

Reclamă

Euro 2020 | Programul partidelor de la Euro de pe Arena Naţională

Bucureștiul este printre cele 11 orașe care găzduiesc meciuri la Campionatul European. Pe Arena Națională se vor juca trei partide din faza grupelor și una din optimile de finală.

Reprezentativele Austriei, Macedoniei de Nord şi Ucrainei vin să joace la noi în ţară. Cele trei meciuri din faza grupelor, care se dispută la Bucureşti, sunt:

Austria – Macedonia de Nord, 13 iunie, Arena Naţională
Ucraina – Macedonia de Nord, 17 iunie, Arena Naţională
Ucraina – Austria, 21 iunie, Arena Naţională

Reclamă 4 / 0/3

Pe 28 iunie este programată şi confruntarea din „optimi”. În România vine câştigătoarea grupei F. O va avea adversară pe ocupanta locului 3 din grupele A, B sau C.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:18 AEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30) în AntenaPLAY! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos (19:30) 19:18 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso Vezi toate știrile
Citește și