Închide meniul
VIDEO

Fabulos! A aterizat cu parașuta pe Allianz Arena, cu câteva momente înainte de Franța – Germania

Alexandru Ivan Publicat: 15 iunie 2021, 23:23

Reclamă
Fabulos! A aterizat cu parașuta pe Allianz Arena, cu câteva momente înainte de Franța – Germania

Profimedia

Moment inedit înainte de Franța - Germania

Potrivit imaginilor postate în social media, activistul a survolat mai întâi zona din faţa sectorului în care se află presa, după care a aterizat pe gazon, înainte de Franța – Germania. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A aterizat cu parașuta pe gazon înainte de Franța – Germania


L’Equipe notează că activistul a rănit în cădere doi oameni care se aflau în apropierea băncii de rezerve a Franţei. Eurosport.fr scrie că activistul a intenţionat pur şi simplu să aterizeze pe gazon şi să transmită un mesaj, însă lucrurile nu au mers aşa cum voia el.

În momentul în care a ajuns deasupra arenei, motorul paraşutei s-a lovit de unul dintre cablurile suspendate. Din această cauză, paraşuta a devenit de necontrolat, ceea ce se poate vedea şi în imagini. Activistul a fost reţinut de forţele de ordine.

„Les Bleus” – „Die Mannschaft”, finala din grupe de la Euro 2020

Franţa a câştigat 16 din ultimele 20 de meciuri şi a pierdut o singură dată. Campioana mondială din 2018 are parte de întăriri în ofensivă, după ce Karim Benzema, starul lui Real Madrid, a revenit la naţională după 6 ani. Acesta formează cu trio de lux cu Antoine Griezmann şi Kylian Mbappe.

Reclamă
Reclamă

De partea cealaltă, Germania, fosta campioană mondială din 2014, e cu moralul ridicat. În ultimul meci amical, vedetele lui Joachim Low au făcut spectacol cu Lituania, scor 7-1.

Franţa este neînvinsă în ultimele 5 confruntări cu Germania, trei victorii şi două remize. Ultimul meci în care nemţii au învins a fost în sferturile de finală de la Campionatul Mondial din 2014, 1-0.

 

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:35

Dennis Man îi impresionează pe toţi, după începutul de sezon de vis de la Parma! Ce a declarat un fost adversar al românului

19:07

Miralem Pjanic, prezentat călare la noua sa echipă! Salariul cu care a fost convins să ajungă în ţara în care refuzase să joace

19:07

Suporterul care i-a adresat insulte rasiste lui Vinicius a fost condamnat la închisoare! Decizia instanţei

18:44

Programul complet al meciurilor din etapa a doua a Ligii Campionilor Asiei. Cristiano Ronaldo şi Florinel Coman, în AntenaPLAY

18:32

Wojciech Szczesny l-a sunat pe Robert Lewandowski, înainte să accepte oferta de la Barcelona! Anunţul presei din Spania

18:30

Ciprian Marica a distrus campania de transferuri făcută de Gigi Becali: „Haotică. Se luptă să prindă play-off-ul”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și