Închide meniul

„Fără Coca-Cola?” Starul de la Euro 2020 care l-a ironizat pe Cristiano Ronaldo la conferința de presă

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 17 iunie 2021, 19:00

„Fără Coca-Cola? Starul de la Euro 2020 care l-a ironizat pe Cristiano Ronaldo la conferința de presă

Profimedia

John McGinn l-a ironizat pe Cristiano Ronaldo

John McGinn, prezent la conferința de presă a scoțienilor dinaintea meciului cu Anglia, a observat că sticlele de Coca-Cola lipsesc de pe masa lui. Acesta avea în față doar apă plată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

John McGinn l-a ironizat pe Cristiano Ronaldo

Cu zâmbetul pe buze, McGinn a întrebat ironic: „Fără Coca-Cola?”, după care a deschis și a băut din sticla de apă.

John McGinn a fost titular în primul al scoțienilor de la Euro 2020, înfrângerea 0-2 împotriva Cehiei. Pentru Scoția urmează duelul de vineri cu Anglia.

Momente virale la coferințele de presă de la Euro 2020

La conferința de presă dinaintea meciului cu Ungaria de la Euro 2020, Cristiano a luat două sticle de Coca-Cola care erau în faţa lui şi le-a mutat. Starul lusitan a arătat o sticlă de apă şi a avut un mesaj categoric: „Apă! Beţi apă!”

Reclamă

Potrivit Marca, acțiunile Coca Cola au scăzut de la 56,10 dolari la 55,22 dolari aproape imediat după gestul lui Ronaldo, ceea ce înseamnă că valoarea companiei a scăzut de la 242 miliarde de dolari la 238 miliarde de dolari.

Cristiano Ronaldo a fost deranjat de două sticle de Coca-Cola, Paul Pogba de o sticlă de Heineken. Starul naționalei Franței luat sticla de bere la conferinţa de presă şi a mutat-o.

Reclamă 4 / 0/3

Superstarul lui Manchester United este musulman și nu consumă alcool. Chiar dacă berea din faţa sa era fără alcool, acesta nu a suportat ideea şi a acţionat.

 

 

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și