Închide meniul
Foto

Germania – Ungaria 2-2 | Imaginile disperării pentru maghiari! Jucătorii s-au prăbușit pe gazon după finalul dramatic împotriva nemților

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 iunie 2021, 10:04

Germania – Ungaria 2-2 | Imaginile disperării pentru maghiari! Jucătorii s-au prăbușit pe gazon după finalul dramatic împotriva nemților

Profimedia

Maghiarii s-au prăbușit după finalul dramatic cu Germania

Maghiarii s-au prăbușit pe gazon după finalul incendiar din meciul cu Germania. Portarul Gulacsi a rămas întins secunde în șir, în timp ce căpitanul Adam Szalai și-a pus mâinile în cap. Attila Fiola, marcatorul din remiza cu Franța (1-1), a fost cel mai afectat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Germania a fost chinuită de Ungaria pe propriul teren. Maghiarii au condus de două ori și au fost la 5 minute de optimile Euro 2020. Goretzka a salvat echipa lui Joachim Low, în minutul 85.

Maghiarii s-au prăbușit după thriller-ul cu Germania

În cele din urmă, maghiarii au găsit puterea să treacă peste eliminare. La finalul jocului, jucătorii lui Marco Rossi i-au aplaudat pe suporterii unguri care au făcut deplasarea la Munchen.

De altfel, selecționerul Marco Rossi a declarat că maghiarii au făcut istorie la Euro 2020, deși maghiarii au părăsit competiția încă din faza grupelor.

Aș provoca pe oricine să spună că știa înaintea turneului că com obține puncte împotriva acestor echipe. Am remizat împotriva Franței și Germaniei. Acest lucru va intra în istoria recentă a fotbalului maghiar. Băieții au făcut ceva ce oamenii își vor aminti în următorii ani și vor fi mândri de ei.

Reclamă

Jucătorii mei au fost dezamăgiți de rezultat pentru că am fost foarte aproape de optimi, ceea ce ar fi fost incredibil, de neimaginat, dar, din păcate, chiar și în cele mai mari basme pot exista și finaluri mai puțin fericite”, a declarat Marco Rossi după meci, citat de sporstar.com.


Ar fi fost al doilea Euro consecutiv când Ungaria trece de faza grupelor. Naționala maghiară părăsește însă competiția cu capul sus, fiind neînvinsă în fața ultimelor două campioane mondiale. În plus, stadionul de la Budapesta a oferit cea mai tare atmosferă de la Euro 2020.

Programul optimile de finală ale EURO 2020

Sâmbătă 26 iunie
1: Țara Galilor – Danemarca (19:00, Amsterdam)
2: Italia – Austria (22:00, Londra)

Reclamă 4 / 0/3

Duminică 27 iunie
3: Olanda – Cehia (19:00, Budapesta)
4: Belgia – Portugalia (22:00, Sevilla)

Luni 28 iunie
5: Croația – Spania (19:00, Copenhaga)
6: Franţa – Elveţia (22:00, Bucureşti)

Marţi 29 iunie

7: Anglia – Germania (19:00, Londra)
8: Suedia – Ucraina (22:00, Glasgow)

 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și