Închide meniul

Gică Popescu a făcut anunţul momentului! Arena Naţională ar putea fi pe jumătate plină la EURO 2020: "Prezenţa suporterilor este una vitală!"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 25 aprilie 2021, 15:34

Gică Popescu a făcut anunţul momentului! Arena Naţională ar putea fi pe jumătate plină la EURO 2020: "Prezenţa suporterilor este una vitală!"

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Arena Naţională ar putea fi pe jumătate plină la EURO 2020

Până în acest moment, 13.000 de fani vor putea intra pe Arena Naţională, însă Gică Popescu anunţă că numărul acestora poate fi mai mare. "Baciul" a anunţat că Federaţia Română de Fotbal a propus Ministerului Sănătăţii să ducă capacitatea numărului de locuri la 50%. Decizia finală va fi luată pe 28 aprilie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Bucureştiul este pregătit pentru a organiza cele patru meciuri din cadrul EURO 2020. Am făcut o munca incredibilă, am pus multa pasiune, multa dedicare pentru acest proiect şi aşteptăm cu nerăbdare să înceapă evenimentul.

Am spus întotdeauna că prezenţa suporterilor este una vitală pentru sport în general. Vom avea 12.300 de spectatori. În comitetul interministerial, FRF a propus Ministerului Sănătăţii să ducem această capacitate la 50% din numărul de locuri. Urmează ca până pe 28 aprilie să înştiinţăm UEFA despre decizia pe care am luat-o.

Avem un minim de 12.300 de spectatori. Sperăm, dacă Ministerul Sănătăţii va considera, să creştem acest număr. Este cel mai important eveniment pe care România l-a organizat, pe care Bucureştiul l-a organizat vreodată", a declarat Gică Popescu.

Turneul final se va desfășura în perioada 11 iunie – 11 iulie 2021. Bucureștiul este printre cele 12 orașe care vor găzdui meciuri la Campionatul European. Pe Arena Națională se vor juca trei partide din faza grupelor și una din "optimile" de finală.

Reclamă

EURO 2020 | Gică Popescu: "Dacă nu am avut ocazia să-l câștigăm, măcar să facem o poză cu el"

Gică Popescu și-a susținut discursul din cadrul Trophy Tour. Fostul mare internațional a amintit de prestigiul Campionatului European și jucătorii uriași care au pus mâna pe trofeu de-a lungul timpului.

"Ca jucător am participat la 2 ediții ale Campionatului European de EURO, în 1996 și 2000. Am avut posibilitatea să constat din interior importanța acestui eveniment. Este printre cele mai importante comeptiții la care un jucător poate participa în cariera lui.

Reclamă 4 / 0/3

Este o mare onoare să primim la București acest trofeu care a fost îmbrățisat de jucători precum Van Basten, Gullit, Xavi, Platini sau Zidane. Dacă noi n-am avut ocazia să ridicăm acest trofeu deasupra capului, măcar acum să facem o poză cu el", a spus Gică Popescu.

Recomandări
  • Gică Popescu, anunţul momentului
  • Arena Naţională ar putea fi pe jumătate plină la EURO 2020

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și