Închide meniul

Goran Pandev se retrage de la naţională după EURO 2020 şi nu va mai juca împotriva României

Antena Sport Publicat: 21 iunie 2021, 10:20

Goran Pandev se retrage de la naţională după EURO 2020 şi nu va mai juca împotriva României

Profimedia

Goran Pandev

  • Goran Pandev se retrage de la naţională
  • Anunţul făcut de starul Macedoniei de Nord

Goran Pandev, căpitanul Macedoniei de Nord, în vârstă de 37 de ani, a ales să-şi încheie cariera internaţională după Euro-2020. Echipa sa fiind deja eliminată din turneul final, el va juca, prin urmare, ultimul său meci la naţională, luni, de la ora 19.00, împotriva Olandei, informează lequipe.fr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Macedonia de Nord îşi va pierde cel mai bun atacant, precum şi cel mai selecţionat jucător. Înainte de a înfrunta Olanda în ultimul meci din Grupa C, Goran Pandev (120 de selecţii, 38 de goluri) a anunţat că se va retrage din echipa naţională la sfârşitul Euro-2020.

Va fi ultimul meu meci pentru echipa naţională, deoarece este un moment bun pentru a-mi încheia cariera internaţională„, a declarat atacantul echipei Genoa, duminică, într-o conferinţă de presă.

Reclamă

Goran Pandev se retrage de la echipa naţională a Macedoniei de Nord

Prin urmare, Goran Pandev se va retrage după o calificare istorică cu naţionala sa pentru faza finală a unui turneu internaţional. Însă căpitanul rămâne încrezător în viitor.

Această generaţie poate aduce multă bucurie naţiunii în viitor şi cred că este capabilă să se califice şi la Cupa Mondială. Meciul va fi special şi sper într-o performanţă bună de adio„, a spus el.

Reclamă

La aproape 38 de ani, pe care îi va împlini la 27 iulie, atacantul a precizat, de asemenea, că ar trebui să se retragă definitiv din cariera de jucător: „Probabil că voi termina în curând şi cariera mea de club, dar pentru echipa naţională este cu siguranţă sfârşitul, pentru că a juca pe două fronturi la 38 de ani este prea mult.”

Macedonia de Nord face parte din Grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022, alături de România. Tricolorii au câştigat, cu 3-2, partida tur cu Macedonia de Nord, disputată, la 25 martie, la Bucureşti. Returul va fi la 8 septembrie, la Skopje.

După trei etape, într-o suprinzătoare ierarhie a grupei, Armenia conduce în clasament, cu 9 puncte, urmată de Macedonia de Nord, 6 puncte, Germania, 6 puncte, România, 3 puncte, Islanda, 3 puncte şi Liechtenstein, niciun punct.

Reclamă 4 / 0/3

Macedonia de Nord a produs şocul preliminariilor mondiale, învingănâd, la 31 martie, la Duisburg, Germania, cu 2-1, meci în care Pandev a deschis scorul.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în dosarul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”