Închide meniul

Harry Kane a scris istorie pentru Anglia şi vânează recordul absolut al lui Alan Shearer! „Ştim unde vrem să fim şi asta presupune să câştigăm turnee majore”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 iulie 2021, 9:42 / Actualizat: 4 iulie 2021, 12:38

Harry Kane a scris istorie pentru Anglia şi vânează recordul absolut al lui Alan Shearer! „Ştim unde vrem să fim şi asta presupune să câştigăm turnee majore

Harry Kane a scris istorie pentru Anglia

Profimediaimages

„Sunt câţiva jucători dintre noi care au jucat în acea semifinală. Ştim cât de mult ne-a durut faptul că nu am ajuns în finală şi nu am câştigat trofeul. A fost un turneu foarte bun până acum. Ştim unde vrem să fim şi asta presupune să câştigăm turnee majore.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suntem pe drumul cel bun, dar ştim că ne aşteaptă un meci foarte greu. Fanii ne vor ajuta foarte mult, vor fi 60.000 pe Wembley. Vrem să ne facem familiile mândre. Am mai spus asta, câteodată mingea vine la locul potrivit, câteodată, nu. Am fost aproape de hat-trick, dar Hendo a marcat la faza următoare”, a spus Harry Kane, la conferinţa de presă.

Harry Kane, aproape de recordul lui Gary Lineker

Harry Kane a fost numit omul meciului şi este primul jucător englez care reuşeşte o dublă în fazele eliminatorii ale unui Campionat European. De asemenea, Kane a ajuns la 9 goluri înscrise la turnee finale pentru Anglia, fiind depăşit la acest capitol doar de Gary Lineker (10).

„Nu ne lăsăm purtaţi de vânt. Sunt un grup excepţional. Avem mai multă experienţă, am adunat meciuri importante la echipele de club, vorbim de finale de Champions League sau de titluri în Premier League. Vom merge cu încredere la următoarele meciuri”, a mai spus Kane, la BBC.

Reclamă

În semifinale, Anglia va întâlni Danemarca, în 7 iulie, pe Stadionul Wembley din Londra, de la ora 22.00. Prima semifinală va avea protagoniste echipele Italiei şi Spaniei, în 6 iulie, tot de la ora 22.00 şi tot pe Stadionul Wembley.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și