Închide meniul

Jose Mourinho, mesaj emoţionant după ce Christian Eriksen a fost aproape de tragedie: „Dumnezeu s-a uitat la fotbal!” „The Special One” a izbucnit în lacrimi

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 13 iunie 2021, 22:18

Jose Mourinho, mesaj emoţionant după ce Christian Eriksen a fost aproape de tragedie: „Dumnezeu s-a uitat la fotbal! „The Special One a izbucnit în lacrimi

Profimedia

Lumea fotbalului a fost şocată de momentul cumplit de la Copenhaga. Jose Mourinho a transmis un mesaj emoţionant după ce Christian Eriksen a fost aproape de tragedie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jose Mourinho, mesaj emoţionant după ce Christian Eriksen a fost aproape de tragedie: „Dumnezeu s-a uitat la fotbal!”

Fostul antrenor al lui Eriksen de la Tottenham a izbucnit în lacrimi după ce a văzut momentul dificil din Danemarca. Mourinho a transmis unul dintre cele mai emoţionante mesaje.

„Nici astăzi nu mă pot opri să mă gândesc la ce a fost ieri. Cred că azi este o zi de sărbătoare, nu de tristețe. Dumnezeu cred că se uita la fotbal în acel moment și l-a ținut pe Christian în viață, alături de familia sa și de noi. Aseară a fost ceva mult mai important decât fotbalul, dar în același timp cred că acest lucru a arătat și valorile bune ale fotbalului, iubirea, solidaritatea, spiritul familial.

Nu e vorba doar despre familia sa, ci despre întreaga familia fotbalistică. Fotbalul a adus oamenii împreună. M-am rugat ieri, am plâns, așa cum au făcut-o milioane de oameni în întreaga lume. Nu am vorbit cu el, dar am discutat cu Pierre-Emile Hojbjerg, care este optimist. Dintr-un motiv nedorit, fotbalul a adunat oamenii, iar azi putem sărbători că Eriksen este în viață”, a spus Mourinho, citat de TalkSport.

Citește și:

Christian Eriksen, aproape de tragedie

Christian Eriksen s-a prăbuşit pe teren în minutul 43 al meciului dintre Danemarca și Finlanda, fără să fie lovit de nimeni. Minutele care au urmat au fost dramatice. Medicii l-au resucitat direct pe teren.

Reclamă

Jucătorii și cei din staff au izbucnit în plâns, în timp ce fanii se rugau pentru viaţa starului de la Inter. După minute bune, jucătorul a fost scos de pe teren. Colegii din naţionala Danemarcei au făcut un zid în jurul lui Eriksen, pentru ca nu apărea imagini cu jucătorul inconştient.

După minute bune, arbitrul englez Anthony Taylor a trimis jucătorii finlandezi la cabine. Eriksen a fost transportat la spital conștient. Inițial suspendat, meciul a fost reluat odată ce Eriksen a fost stablizat la spital. Acesta le-a cerut personal fotbaliștilor Danemarcei să continue partida, prin FaceTime, de pe patul de spital.

“Era dus. I-am făcut manevre de resuscitare şi a fost un stop cardiac. Cât de aproape eram noi? Nu ştiu, l-am adus înapoi, a fost destul de rapid. Nu sunt cardiolog, aşa că nu pot spune de ce s-a întâmplat, las asta pe seama experţilor. Acesta este unul dintre motivele pentru care el este încă în spital, ca să se descopere ce s-a întâmplat. El este treaz acum şi răspunde la întrebări relevant şi clar. Inima bate din nou”, a spus Morten Boesen, medicul naţionalei Danemarcei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Jose Mourinho, mesaj emoţionant după ce Christian Eriksen a fost aproape de tragedie
  • „The Special One” a izbucnit în lacrimi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-0. Cisse, lovitură de cap perfectă! Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” Vezi toate știrile
Citește și