Închide meniul

Macedonia de Nord – Austria | S-au marcat primele „EURO-GOLURI” pe Arena Naţională! Goran Pandev a intrat în istorie după ce a profitat de o gafă uriaşă în apărarea austriecilor

Dragoș Vasile Publicat: 13 iunie 2021, 19:54

Macedonia de Nord – Austria | S-au marcat primele „EURO-GOLURI pe Arena Naţională! Goran Pandev a intrat în istorie după ce a profitat de o gafă uriaşă în apărarea austriecilor

Profimedia

Goran Pandev

  • S-au marcat primele „EURO-GOLURI” pe Arena Naţională
  • Goran Pandev a intrat în istorie

S-au marcat primele „EURO-GOLURI” pe Arena Naţională. Macedonia şi Austria au înscris la primul meci din istorie găzduit de România la un turneu final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

S-au marcat primele „EURO-GOLURI” pe Arena Naţională! Goran Pandev a scris istorie la Bucureşti

Stefan Lainer a deschis scorul în minutul 18, din pasa lui Marcel Sabitzer. Acesta a fost primul gol marcat pe Arena Naţională la Euro 2020.

Reclamă

După doar 10 minute, oaspeţii au punctat şi ei. Goran Pandev a intrat în istoria Macedoniei de Nord, după o gafă în defensiva Austriei.

Veteranul a înscris primul gol al ţării sale la un turneu final. De remarcat este faptul că atacantul a debutat la echipa naţională la 17 ani, iar peste 20 de ani, la 37, a înscris golul carierei la nivel internaţional. Acesta este al doilea cel mai bătrân marcator de la un turneu final.

Reclamă

Citește și:

Euro 2020 | Imagini superbe de pe Arena Naţională! România găzduieşte primul meci din istorie la un turneu final

Imagini superbe de pe Arena Naţională. Suporterii au creat o atmosferă de senzaţie înainte de Macedonia de Nord – Austria.

Chiar dacă au fost emoţii după ce potopul din Bucureşti a inundat ieri cel mai mare stadion al ţării, Arena Naţională arată superb, iar gazonul se prezintă în condiţii foarte bune.

Reclamă 4 / 0/3

Fanii macedoneni şi austrieci au făcut show. Doar 25% din capacitatea arenei din Capitală a fost ocupată pentru prima confruntarea din grupa C.

AS.ro

Euro 2020 | Programul partidelor de la Euro de pe Arena Naţională

România, gazdă a EURO 2020. Patru meciuri se vor disputa la Bucureşti

Bucureștiul este printre cele 11 orașe care vor găzdui meciuri la Campionatul European. Pe Arena Națională se vor juca trei partide din faza grupelor și una din optimile de finală.

Pe cel mai mai mare stadion din România se vor duela echipele din Grupa C.

Reprezentativele Austriei, Macedoniei de Nord şi Ucrainei vin să joace la noi în ţară. Cele trei meciuri din faza grupelor, care se dispută la Bucureşti, sunt:

  • Austria – Macedonia de Nord, 13 iunie, Arena Naţională
  • Ucraina – Macedonia de Nord, 17 iunie, Arena Naţională
  • Ucraina – Austria, 21 iunie, Arena Naţională

Pe 28 iunie este programată şi confruntarea din „optimi”. În România vine câştigătoarea grupei F. O va avea adversară pe ocupanta locului 3 din grupele A, B sau C.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ionel Ganea, criticat dur de Ioan Andone pentru scandalul cu poliţiştii: "Atât de urât!"
Extra • 23 mart., 10:54
„Chiar în halul ăsta? Opreşte!” Ionel Ganea, criticat dur de Ioan Andone pentru scandalul cu poliţiştii: „Atât de urât!”
România - Irlanda de Nord 1-1
Echipa naţională • 22 mart., 23:41
România – Irlanda de Nord 1-1! „Tricolori” au început drumul spre EURO 2024 cu o remiză pe Arena Naţională
Gică Hagi, Ilie Dumitrescu, Miodrag Belodedici şi Anghel Iordănescu, printre legendele omagiate pe Arena Naţională!
Echipa naţională • 22 mart., 22:18
FOTO
Gică Hagi, Ilie Dumitrescu, Miodrag Belodedici şi Anghel Iordănescu, printre legendele omagiate pe Arena Naţională!
Scandal la meciul FCSB - Sepsi! Ce s-a întâmplat în parcare!
Liga 1 • 17 mart., 22:21
Scandal la meciul FCSB – Sepsi! Ce s-a întâmplat în parcare! Gigi Becali a fost acuzat direct: „A trecut la următorul nivel”
Suma uriaşă încasată de Dan Şucu, după ce derby-ul Rapid - FCSB s-a disputat pe Arena Naţională
Liga 1 • 12 mart., 22:18
Suma uriaşă încasată de Dan Şucu, după ce derby-ul Rapid – FCSB s-a disputat pe Arena Naţională! Fanii vor să repete „isprava”