Închide meniul
NEWS ALERT

Mai mulţi fani pe Arena Naţională la Euro 2020! Anunţul de ultimă oră făcut de MTS

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 iunie 2021, 11:05 / Actualizat: 10 iunie 2021, 14:22

Mai mulţi fani pe Arena Naţională la Euro 2020! Anunţul de ultimă oră făcut de MTS

Hepta

Mai mulţi fani pe Arena Naţională la Euro 2020

Guvernul României a decis dublarea numărului de spectatori care pot intra pe Arena Naţională la meciurile organizate de ţara noastră, de la 25%, la 50% din capacitatea stadionului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mulţi fani pe Arena Naţională la Euro 2020! Anunţul lui Eduard Novak

„Eu cred că este un șoc să vedem oameni pe străzi, să vedem activitate. E un șoc la fel ca atunci când au dispărut. Dar e ceva pozitiv și mă bucur foarte mult. Ne-am asumat foarte multe lucruri pentru EURO 2020. Ieri (n.r- miercuri) am avut ultima ședință interministerială la fața locului. Stadionul Arena Națională arată superb! E o bucurie să vedem că sportul se întoarce.

Să știți că ieri am aprobat în ședința de Guvern să avem 50% din capacitatea stadionului pentru meciurile de la EURO! Cred că este un pas uriaș. Cred că vom avea un eveniment superb. E un eveniment istoric, care poate marca viitorul sportului românesc. Mi-aș dori ca în viitor să ne calificăm la turnee finale cu naționala României. Ea trebuie să fie printre cei mai buni”, a spus Eduard Novak, citat de a1.ro.

Procedura de acces pe Arena Naţională la partidele UEFA EURO 2020

FRF anunţă ce persoane pot asista din tribune la meciurile Euro-2020 de pe Arena Naţională, având în vederea legislaţia naţională în vigoare privind desfăşurarea evenimentelor sportive pe timp de pandemie de COVID-19.

Testarea rapidă începe cu 24 de ore înaintea deschiderii porţilor pentru meci.

Reclamă

România, gazdă a EURO 2020. Patru meciuri se vor disputa la Bucureşti

Bucureștiul este printre cele 11 orașe care vor găzdui meciuri la Campionatul European. Pe Arena Națională se vor juca trei partide din faza grupelor și una din optimile de finală.

Pe cel mai mai mare stadion din România se vor duela echipele din Grupa C. Reprezentativele Austriei, Macedoniei de Nord şi Ucrainei vin să joace la noi în ţară. Cele trei meciuri din faza grupelor, care se dispută la Bucureşti, sunt:

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • 24 de naţionale se luptă pentru trofeul de la EURO 2020
  • Turneul final se dispută între 11 iunie şi 11 iulie

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și