Închide meniul

Nemții n-au fost impresionați de debutul Italiei la Euro 2020. Un fost campion mondial amenință: „Putem să-i batem!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 iunie 2021, 13:13

Nemții n-au fost impresionați de debutul Italiei la Euro 2020. Un fost campion mondial amenință: „Putem să-i batem!

Profimedia

Turcia - Italia 0-3, în primul meci de la Euro 2020

Italia n-a reușit să depășească apărarea Turciei în prima repriză, dar s-a dezlănțuit după pauză. Demiral și-a trimis în proprie poartă, după care Ciro Immobile și Lorenzo Insigne au marcat pentru 2-0 și, respectiv, 3-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nemții n-au fost impresionați de debutul Italiei la Euro 2020

Bastian Schweinsteiger a remarcat apetitul ofensiv al Squadrei Azzurra. Cu toate acestea, fostul mijlocaș de la Bayern Munchen e sigur ca Germania poate să o bată pe Italia într-un meci direct.

„Italia a jucat foarte bine, nu a arătat nicio slăbiciune. Barella al lor îmi amintește de Kimmich al nostru. Italia este bine organizată și are caracter, dar cred că Germania o poate învinge într-un meci direct, dacă își va arăta mentalitatea de campionă„, a declarat Bastian Schweinsteiger la postul de televiziune Ard, citat de Gazzetta dello Sport.

Contrar părerii lui Schweinsteiger, specialiștii de la Bild au părut speriați de evoluția Italiei. „Mamma mia! Italienii sunt puternici”, a titrat cunoscutul cotidian german.

Italia și Germania s-au întâlnit în sferturile de finală ale ediției precedente de la Euro, în 2016. Atunci, naționala lui Low a învins Squadra Azzurra la penalty-uri.

Reclamă

Reacția lui Roberto Mancini după Italia – Turcia 3-0

Selecționerul Roberto Mancini nu și-a ascuns mulțumirea după victoria împotriva Turciei. Evoluţia Italiei a fost una entuziasmantă şi se anunţă a fi una dintre favoritele la câştigarea EURO 2020.

„Am jucat bine. Știam că nu va fi ușor, fiind și primul meci, dar mai ales pentru că am înfruntat un adversar puternic. Publicul ne-a ajutat foarte mult și a fost crucial pentru noi să plimbăm mingea foarte repede. Trebuie să facem asta în continuare. A fost o noapte frumoasă, sper să mai urmeze și altele. Mai avem drum lung până la Wembley”, a spus Roberto Mancini, citat de Tuttomercatoweb.

Turcia a primit 3 goluri la Roma, câte a încasat în toate cele 10 meciuri din preliminariile Campionatului European, şi nu a tras niciun şut pe poartă! Elveţia şi Ţara Galilor vor juca sâmbătă în celălalt meci al grupei.

Reclamă 4 / 0/3

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și