Închide meniul

„Petrec mai mult timp cu el decât cu familia mea!” Romelu Lukaku, în stare de șoc după drama lui Christian Eriksen: „Mi-a fost dificil să-mi revin”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 iunie 2021, 11:45

„Petrec mai mult timp cu el decât cu familia mea! Romelu Lukaku, în stare de șoc după drama lui Christian Eriksen: „Mi-a fost dificil să-mi revin

Profimedia

Romelu Lukaku, despre Christian Eriksen

Romelu Lukaku a spus că i-a fost dificil să se concentreze la fotbal după clipele horror traversate de Christian Eriksen. Fotbalistul danez s-a prăbuşit pe teren în minutul 43 al meciului dintre Danemarca și Finlanda, fără să fie lovit de nimeni. Minutele care au urmat au fost dramatice. Medicii l-au resucitat direct pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Romelu Lukaku, devastat după drama lui Christian Eriksen

Lukaku, care a marcat de două ori în Belgia – Rusia 3-0, a dezvăluit că petrece mai mult timp cu Eriksen decât o face cu propria familie. Acesta a izbucnit în lacrimi după accidentul colegului său de la Inter, iar gândurile i-au fugit către familia danezului.

„A fost foarte greu pentru mine să mă concentrez. E prima dată când trec prin asta ca fotbalist, când este vorba despre un coechiper de-al meu alături de care chiar joc. L-am mai avut pe Daley Blind, dar el a trecut prin ceva asemănător pe când era la Ajax.

Alături de Christian, așa cum am spus și pe teren, petrec mai mult timp decât cu familia mea. Așa că pentru mine a fost foarte dificil să mă concentrez. Am vărsat câteva lacrimi pentru că mă gândeam la familia lui, la copiii săi, la iubita lui, la părinții și sora lui, dar și la echipa noastră.

Petrecem mult timp împreună, câștigăm împreună, așa că să-l văd prăbușindu-se așa în momentul în care își reprezintă țara, într-un meci în țara lui, a fost foarte greu de gestionat și mi-a fost dificil să-mi revin. Colegii mei m-au ajutat și le sunt recunoscător că mi-au fost alături. Gândurile mele sunt alături de Christian și de familia lui”, a dezvăluit Romelu Lukaku, la conferința de presă după Belgia – Rusia 3-0.

Reclamă

Romelu Kukaku i-a dedicat golurile lui Christian Eriksen

Lukaku s-a îndreptat direct către camerele de filmat după ce a deschis scorul în meciul cu Rusia. Golul i l-a dedicat lui Christian Eriksen. „Te iubesc, Chris” – a fost mesajul golgheterului belgian pentru mijlocașul danez.

Golurile date de Romelu Lukaku în partida cu Rusia l-a transformat în cel mai bun marcator din istoria naţionalei Belgiei la turneele finale. Acesta are 4 goluri marcate la un Campionat European şi 5 la Campionatul Mondial.

Cu selecțuionerul Roberto Martinez, Lukaku are 45 de goluri în 43 de meciuri pentru naționala Belgiei. Înaintea lui, marcase doar 17 în 51 de prezențe pentru „Diavoli”.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și