Închide meniul

Promisiunea lui Cristiano Ronaldo înainte de Euro 2020: „Sunt la fel de motivat ca la primul meu Campionat European!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 iunie 2021, 20:38

Promisiunea lui Cristiano Ronaldo înainte de Euro 2020: „Sunt la fel de motivat ca la primul meu Campionat European!

profimediaimages

Cristiano Ronaldo, înainte de Euro 2020

Crsitiano Ronaldo a debutat la European în 2004. Atunci, Portugalia, din calitate de gazdă, pierdea dramatic finala împotriva Greciei. La 17 ani distanță, Ronaldo va juca, probabil, la ultimul său Euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Promisiunea lui Cristiano Ronaldo înainte de Euro 2020

„Nu are niciun rost şi nu foloseşte la nimic să promiţi trofee, nici să faci pronosticuri. Ceea ce pot promite este că vom juca toate meciurile la victorie.

Mă simt cel puţin la fel de motivat ca în 2004, la primul meu campionat european. Suntem campionii în exercițiu şi ne numărăm din nou printre candidaţii la câştigarea trofeului”, a declarat Cristiano Ronaldo într-un interviu pentru Federația Portugheză, citat de digisport.ro.

Portugalia a fost repartizată în grupa F, alături de Germania, Franța și Ungaria. Este, de departe, cea mai strânsă grupă de la Euro 2020.

„Mai trebuie puse la punct câteva lucruri mărunte, dar munca de pregătire s-a încheiat. Aceștia sunt adversarii și noi vom juca împotriva lor. Nu există meciuri ușoare„, a mai spus Cristiano Ronaldo.

Reclamă

Portugalia va debuta la Euro 2020 marțea viitoare, împotriva Ungariei. Meciul se va juca la Budapesta, cu tribunele pline!

Pe plan personal, Cristiano Ronaldo vânează recordul de golgheter all-time la nivel de echipe naționale. Acesta este deținut în prezent de fostul internațional iranian Ali Daei, cu 109 goluri. Ronaldo are 104 goluri pentru Portugalia, în 175 de meciuri.

Lotul Portugaliei pentru Euro 2020

Portugalia este văzută cu a 6-a șansă la cucerirea trofeului. Marea favorită de la Euro 2020 este Franța, campioana mondială en-titre și vice-campioană europeană.

Reclamă 4 / 0/3

Portari: Anthony Lopes (Lyon), Rui Patrício (Wolves), Rui Silva (Granada)

Fundaşi: João Cancelo (Manchester City), Rúben Dias (Manchester City), José Fonte (LOSC Lille), Raphael Guerreiro (Dortmund), Nuno Mendes (Sporting CP), Pepe (Porto), Nélson Semedo (Wolves)

Mijlocaşi: William Carvalho (Real Betis), Danilo (Paris), Bruno Fernandes (Manchester United), Gonçalo Guedes (Valencia), João Moutinho (Wolves), Rúben Neves (Wolves), Sérgio Oliveira (Porto), João Palhinha (Sporting CP), Pote (Sporting CP), Renato Sanches (LOSC Lille), Bernardo Silva (Manchester City)

Atacanţi: João Félix (Atlético Madrid), Diogo Jota (Liverpool), Cristiano Ronaldo (Juventus), André Silva (Eintracht Frankfurt), Rafa Silva (Benfica)

 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și